Anasayfa
2 Ocak 2022, 12:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kil görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kil görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KİL

Rüyada kil görmek mal ile yorumlanır. Biraz kil bulduğunu görenin eline bulduğu kadar mal geçer. Kil yediğini gören, haram mal kazanır. Bir kadın kil yediğini görse, hamile olur. Yıkanmak için vücuduna kil sürdüğünü görmek, iki şekilde yorumlanır; borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalça görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kil görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kil görmek etrafa karşı olan borçlarınızı en kısa sürede ödeyeceğinize ve borçlarınızı ödedikten sonra gereksiz yere boş şeylere para harcayacağınıza ve rüyayı evli bir bayan görmüş ise hamileliğe işaret eder.


rüyada kil gormek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kireç görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kil görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.