Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kürtajla alınmış bebek görmek

Rüyada kürtajla alınmış bebek görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm Mumsema,

sizden geçenlerde gördüğüm bir rüyayı yorumlamanızı istirham ediyorum.
Benim (gerçek hayatta) yıllar önce sakat olacağı teşhisi konulup henüz normal yolla doğmadan kürtajla alınan bir erkek kardeşim vardı. Kendisi alındığında ben daha çocuktum, dolayısıyla onu hiç görmedim.
Geçenlerde rüyamda güya ben hastanedeyim, bir odada annemle babamı görüyorum, bahsi geçen kardeşimi de annemin kucağında canlı olarak görüyorum. Rüyaya işte, ben de kendi içimden: Yahu bu ne güzel bebek, hiç kusuru engeli filan yok, yazık olur… gibi bazı şeyler söylediğimi hatırlıyorum. Lakin meselenin nasıl sonuçlandığını göremeden uyandım. Yorumlarsanız çok memnun olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

Saygılarımla…


Yorum: Rüyada kürtajla alınmış bebek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Günahlar konusunda dikkat edilmesi yönünde yapılan bir işaret olabilir. Günaha meyil edebileceğiniz durum söz konusu olabilir fakat dikkat etmeniz sayesinde buna engel olabilirsiniz. Doğrusunu en iyi Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kürtajla alınmış bebek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.