Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Sabah namazını kılıp yattıktan sonra kabus görmek

Sabah namazını kılıp yattıktan sonra kabus görmek

zuzum1
Herkese merhaba
Ben dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra bir kabus gördüm.Bu rüyamı size danışmak istiyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Rüyam da kızımı camda gördüm sanırırım cam siliyormuş bende onu oda da gözetliyorum an meselesi oldu. Bir anda kızım dengesini kaybetti cam dan aşağı düştü ama düşüşü gözlerimin önünde hala havada savrularak düştü. Büyük bir ses geldi ben pencereye koşup onu tutmak istedim içimden. Aynı zamanda öyle bir çığlık atmışımki kızım düştü diye evdekilerin hepsi ayağa kalkmışlar beni sakinleştirmek uyandırmak için çırpınmışlar ben bir türlü kendime gelememişim. Kendimi parçalıyormuşum rüyamda ama açıkta oluyormuş herşey. En sonunda uyandım ama perişandım nasıl ağlıyorum bağırıyorum hala o anda kızımı gördüm oda beni uyandırmak için çırpınıyormuş.

Okudunuz mu?  Rüyada birini akan bir suya kapılmış olarak görmek ve birinin onu kurtarması

Sonra Allah şükrettim kızıma oğluma sarıldım rüya olduğuna inandım.

Allah kimseye evlat acısı vermesin rüyada bile yüreğim yandı ya gerçek evladını kaybedenler ne olacak Allah sabır versin onlara.
Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.
Allah razı olsun sizden.


Yorum: Sabah namazını kılıp yattıktan sonra kabus görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada yüksekten veya pencereden düşmek kişinin yapacağı bir hatadan dolayı zarar görmeye tabir edilir. Bu rüya görüldüğü şekilde yorumlanmaz. Genellikle dikkatli davranmak için gören kimsenin ders çıkarması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüya tabirleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah namazını kılıp yattıktan sonra kabus görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.