Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

İnsanların sevgisini kazanmak

İnsanların sevgisini kazanmak

Kayıtsız Üye
İnsanlara Kendimi Nasıl Sevdirebilirim Neler Yapmalıyım daha öncede açtım yayınlamadınız eğer bunu yayınlar mısınız


Yorum: İnsanların sevgisini kazanmak

mikaela
Öncelikle konuşma, kendini ifade edebilme en önemlisi. İnsanlar içten, soğuk ve sinsi durmayan, net kişileri severler. Kiminle muhatap olacak olursan ol net ve samimi ol. Role girme, her insanla ilişkinde kendini düşündüğün kadar karşı tarafı da düşün ve nezaketli ol. Tatlı dil her şeyin anahtarı, herkes tatlı dilli ve yerinde, zamanında doğru şeyi konuşan insanlara güvenir. Başkalarının dedikodularına kulaktar olma bu seni asil ve güzel ruhlu birisi yapar çünkü dedikodu dinimizce de hoş karşılanmayan boş ve haset dolu bir eylem. Dedikodu yapılan ortamlarda tavrını koruman insanların sana güvenmesini sağlar, bir insana kendini sevdirmenin ilk ve en temel adımı ise güvendir. Herkes nasıl bir karakter yapısında olursa olsun(neşeli,soğuk,içe kapalı) güvenilir kişiyle yakınlık kurarlar. Diksiyon önemli, giyim kuşam ve girişkenlik, insanlara destek olmak, yardımseverlik önemli. Bu düşüncelerle yaklaştığında zaten her ortamda muhakkak arkadaşın olur. Birde gülümsemeyi ve espri yapmayı unutmayın, espri yapabilen insanlar haset duygusu, kibir barındırmayan kişilerdir. Kimseyi ve yaşayış tarzını hor görmeyin, bir de unutmayın biz her insanı sevelim sayalım, bizi ise bizim için hayırlı olan insanlar sevsin.

Okudunuz mu?  Sünnet namazları yerine kaza namazı kılmak

Yorum: İnsanların sevgisini kazanmak

Kuldurdileyen
Konuşamayanlar arasında konuşan, giyemeyenler arasında giyinen, cinsin içinde cinsden olmayan makbul değildir. Soğuk kanlıların arasında sıcak kanlılar veya tersi terstir. Çocuk çocuk sever. Körse kör olacan, sağırsa sağır. Hırsız hırsızla muhabbet eder, katil katille, cinsin cinsi çekmesini takdir buyuranı görmek bilmek mümkün değildir, görünmek dilememişse. İyi insan olmak insanlar tarafından sevilmek değildir. İnsanlar öğlen Kralım çok yaşa der severler, akşam bakmışsın asın şu caniyi deyip halkı toplanmış seni dar ağacına götürür bulabilirsin. Cinsiyse dedikodu sever değilse sevmez. Ve insanlar sevdiklerine ikramda bulunamaz dua ederler, kızdıklarına da zarar veremez hased ve beddua ederler geneli böyledir insan sevgisi geçici, güvenilmez, kalıcı bir şey değildir. Mesele biz kimi seviyoruz. Sevdiğimiz cinsimizdir, cinsimizse gittiğimiz yerdir. Bir böcek tuvalete gider kokusunu alır. Arı çiçelşere gider o da başka kokuya cinsinin çektiği yere.

Okudunuz mu?  Islak elbise ile namaz kılınır mı

Yorum: İnsanların sevgisini kazanmak

mikaela
Yardımcı olmaya çalışmıştım, kusurum olduysa mesajın sahibinden özür diliyorum. Bir müslüman zaten giyemeyenin yanında göz alıcı giyinmez, bahsettiğim giyim-kuşam; peygamberimizin de sünnetlerinde olduğu gibi temiz ve güzel kokulu insanlara rahatsızlık vermeyecek şekilde giyinmek. Bir insan, dini içeriklerin olduğu bir siteye gelip soru soruyorsa az çok kadın erkek ilişkisinin dinimizde ki sınırlarından da haberdardır ve karşı tarafı cezbetmek için bu soruyu sormamıştır. Soruya verdiğim cevap benim örnek aldığım yaşam biçiminden izler taşıyor; ben peygamber efendimiz gibi, yumuşak sözlü, yeri geldiğinde vakur duruşlu, anlayışlı, net, insanlara güven veren, konuşmayı bilen, emin ve insanlar onunla konuştuğunda zorluk değil kolaylık veren birisi olması niyetiyle mesajımı yazmıştım, sizin demek istediklerinizi de anladım, gözden kaçırmışım, insan kendisine benzemeyene haset eder ve sevmez, haklısınız. Eksik yanları gösterdiğiniz için teşekkür ederim ama niyetimi de anlamanızı isterim.

Okudunuz mu?  Risale i nur abdestsiz okunur mu

Kuldurdileyen
Kutu açıldı içindekine baktık, açılmasa idi bilemezdik. Şuna bak ne görüyorsun dedi. Biri gece dedi, biri gündüz ikiside aynıydı nasıl zıt oldu? Hakikat vardır bir de gece ve gündüz. Sen aydınlıktın, gündüzdü için, kutunu açtın, anladık. Bazı alınmalar güzeldir. Alınabilen vurdum duymaz değildir, alınamayanlar aman be cidir kısaca ümitsiz. Sende ümit var, sendeki alınma güzel, içideki aydınlık güzel mikael yazdıkların bunlar, sen busun işte değişmez bir gün şeytan seni kandırmaz safına çekmez ise.

Okudunuz mu?  Kurbanlık hayvan kusuru iki memesi kör olan inek kurban edilir mi?

mikaela
Doğru, hakikatlerde renkler gibidir; beyazdan griye griden kreme onlarca renk, hepsi de doğrudur, hepsi de güzel , hepsi de farklı bir ton. Sözleriniz için teşekkürler. Estağfurullah,böyle sözler söyleyebilen birisi pek çok hakikati görebilecek derin ve ince bir anlayışa sahiptir;güzel sözlerinizi size iade ediyorum hakettiğiniz için. Allah hepimizin yardımcısı olsun, iyi günler ve Amin.

Okudunuz mu?  Dua ile ilgili şiirler

Kuldurdileyen
Ey güzellik, sen güzelliğini nerden aldın? Ey güneş, sen ışığını nerden aldın? Bunlar evvel yoktu, bunları kim yarattı? Bunlar dağıtılırken, kim bunları sevdi, bunları seçti? Ey güzellik bilki sen güzelliğini sevildiğin yerden aldın. Ey güneş sen ışığını örnek aldığın yerden aldın. Ey hakikat, ışığın ile renkler hasıl oldu, gerçekler sirayetinle gözüktü. Ya Mikaela sen neyi örnek aldıysan tüm güzelliğini ordan aldın. Kimi övdüysen, sevdiysen cinsindi. Sen onun cinsindendi ki sana cinsin sevdirildi. Cinsin olmayana ise karanlıktın. Seni sevmeyen aynı yolun yolcusu değildi. Sen aydınlık yüreklere ışık, kem gözlere gece oldun.

Okudunuz mu?  Kameri aylar ne demek ve hangileridir? o aylarda ilişki neden yasaklanmıştır ?

mikaela
Söylediklerinizi anladım ve olaylara bakış açınızı beğendim, teşekkürler, hayırlı günler.


insanlarin sevgisini kazanmak, insanların sevgisini kazanmanın yolu, insanların sevgisini kazanmak

Bu kategoride yer alan Kara basan insanı öldürür mü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanların sevgisini kazanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.