Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:50
missa95
Abone

Pişmanlık duydum tövbe ettim affı var mıdır

Pişmanlık duydum tövbe ettim affı var mıdır

Kayıtsız Üye
erkek erkeğe eşcinselliği fiil ortamına geçirdim bir kaç kere yaptım pişmanlık duymadan sonra bir gün pişmanlık duydum tövbe ettim affı varmıdır şimdiden teşekkürler ALLAH (C.C) razı olsun


Cevap: pişmanlık duydum tövbe ettim affı varmıdır şimdiden teşekkürler

imamhatipli42
Allah (cc) şirk hariç bütün günahları affedeciğini bildiriyor ama günahı affettirmek kulların elinde. İşlediğin günah Lut kavminin helak olmasına sebebiyet veren bir günahtır. Allah a tövbe et Rabbimizin mağfireti geniştir.

Bu kategoride yer alan Ayrılan eşleri birleştirme dualar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Pişmanlık duydum tövbe ettim affı var mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.