Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:55
missa7-2
Abone

İslamı öğrenme (islam’ı nasıl öğrenebilirim)

İslamı öğrenme (islam’ı nasıl öğrenebilirim)

Kayıtsız Üye
İslam’ı nasıl öğrenebilirim arkadaşlar bilgi verir misiniz lütfen


Cevap: islamı öğrenme

İsrâ
en yakin islamalimi veya güvene bildigin bir hocanin yaninda ögrenebilirsin, saglam kaynakli kitaplardan faydalanabilirsin..


Yorum: İslamı öğrenme (islam’ı nasıl öğrenebilirim)

Kayıtsız Üye
Esmaül hüsnayi okumayan başlamadan önce Allah rızası için iki rekat namaz ve ALLAHin 99 ismini okuyup ve100 tevbeyi istiğfar 100 selavat çekip 3ihlas okuyup 1 Felak 1nas surelerini okuyup niyetimizi yapım ve 1fatiha okuyup Peygamber efendimizin ruhlarına hediye ediyoruz peki bunları her gün okunması gereken esmalar okurken süreklimi yapmalıyız.

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda yüzük parmağımda yoktu

Yorum: İslamı öğrenme (islam’ı nasıl öğrenebilirim)

arifselim
Bu anlattığın şeyler gayet güzel ameller ve dualardır ancak bunları her gün yapmaya gerek yoktur. Direk Esmaül hüsna’yı da okuyabilirsin. Günlük hayatta ilk sıraya konması gerekenler; farzlar, helal ve haramlara uymak ile sünnetleri yerine getirmek olmalıdır.

Okudunuz mu?  Namazda abdest bozulması

islamı nasıl öğrenebilirim, islamı nasıl öğrenirim, dinimizi doğru bir şekilde nereden öğrenebiliriz

Bu kategoride yer alan Kaynımın oğlunun yanında başı açık durabilir miyim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamı öğrenme (islam’ı nasıl öğrenebilirim) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.