Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa05
Abone

Annem babam çalışıyor bana onlar bakıyor. onların kazndığı para haram ise bu durumda ne yapmam gerek

Annem babam çalışıyor bana onlar bakıyor. onların kazndığı para haram ise bu durumda ne yapmam gerek

Kayıtsız Üye
ben 19 yaşındayım..çalışmıyorum Allah’ın izniyle üni. gideceğim. haram helal konusunda merak ettiğim bir şey var annem babam çalışıyor bana onlar bakıyor yani şimdi onların kazandığı para haram ise bu durumda bende günaha giriyor muyum???

Okudunuz mu?  Savurganlık ile ilgili Hadisler ve Ayetler

Yorum: Annem babam çalışıyor bana onlar bakıyor. onların kazndığı para haram ise bu durumda ne yapmam gerek

arifselim
Çocuklara bakmakla mükellef olan kişi birinci derecede babadır. Anne ve babanın kazancı haram olsa da senin mecburiyetin olmasından dolayı bundan yiyebilir ve kullanabilirsin. Ne zaman ki kendin kazanabilmeye başladığında kazandıkları haram parayı kullanman da caiz olmaz.

Bu kategoride yer alan Kız çocukları Kaç Yaşına Kadar Babaları ile Yatabilir Dinen Caizmidir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem babam çalışıyor bana onlar bakıyor. onların kazndığı para haram ise bu durumda ne yapmam gerek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.