Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:42
Hadisler
Yönetici

Deccalin beraberinde su ve ateş vardır

Deccalin beraberinde su ve ateş vardır

sofi ezel
Deccalin beraberinde su ve ateş vardır
22 Temmuz 2010 / 05:30
Günün Hadis-i Şerif meali…

Bismillahirrahmanirrahim
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Deccal çıktığı vakit beraberinde su ve ateş vardır. Ancak halkın ateş olarak gördüğü tatlı sudur; halkın su olarak gördüğü ise yakıcı bir ateştir. Sizden kim o güne ererse, halkın ateş olarak gördüğü düş(meyi kabul et)sin. Çünkü o, tatlı soğuk sudur."
Ravi: Huzeyfe, Hadis No: 5011

Okudunuz mu?  Yere düşen lokma ve yiyecek parçaları ne yapılmalı?

Yorum: Deccalin beraberinde su ve ateş vardır

ATİE
ahir zaman alametlerinden deccal müslümanları yanıltmak için herşeyi yapacaktır efendimiz bu konuda ümmetini uyarmış ve bazı bilgiler vermiştir

Bu kategoride yer alan Güzel Ahlak hakkında Hadisi Şerifler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Deccalin beraberinde su ve ateş vardır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.