Anasayfa
2 Kasım 2021, 4:27
sizden09
Abone

Deccalin ateş ve su ile gelmesi ile ilgili hadis

Deccalin ateş ve su ile gelmesi ile ilgili hadis

KRM
Selamün Aleykum deccalin gelmesi ile ilgili hadisde geçen ateş ve su ile gelmesini açıklayabilirmisiniz? Ateşten kasıt mesela sigara,puro vb. Su da su,çay..mı? Bize gelip bir süre cami cemaatine karışşsa(misal nasıl olacağının en doğrusunu Allah bilir)Müslüman salih kul gibi görünüp bizi kendine çekmeye çalışıp başarırsa ilk ateşi(sigara misal) sonra suyu(çay) mu teklif eder? Hani su görünen hadisde almayın o ateştir diye geçiyorya onu alsak bizle konuşsa yavaş yavaş kalben onun evliya hatta hızır aleyhisalam olduğu yanılgısına düşermiyiz?veya daha kötüsü sahib olduğumuz 4 te 4 emin olduğumuz Islam esaslarını bize yannış gösterebilirmi?

Okudunuz mu?  Duygularımı kontrol edemiyorum bilgilerimi kullanamıyorum

Cevap: Deccalin ateş ve su ile gelmesi ile ilgili hadis

NuN
Deccal hadisinde ateş ve su, en kıymetli ve bulunmaz yada o zamanda az bulunur iki güzel nimetle musahhar kılınması olarak anlaruım

Bu kategoride yer alan Cehenneme Gideceğini Bildiğin Halde Yaşamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Deccalin ateş ve su ile gelmesi ile ilgili hadis Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.