Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:44
missa4
Abone

Sevdiğim kişi ile evlenmek istiyorum ama babam izin vermiyor

Sevdiğim kişi ile evlenmek istiyorum ama babam izin vermiyor

Kayıtsız Üye
sewdiğim kişiyle ewlenmek istiyoruz birbirimizi de çok seviyoruz. ama babam engel oluyo söyledik yok dio wermiyo uzak olmasını bahane ediyo yardım edin napmam gerekir.


Yanıt: Sevdiğim kişi ile evlenmek istiyorum ama babam izin vermiyor

imamhatipli42
Eğer ailenin rızası yoksa evlenme kardeş. Anne babanın onayı olmayan bir evlilik hayırlı gitmez. İkna etmeye çalışın.

Okudunuz mu?  Mesajla ve telefonla zifaf olmadan boşanmak ve geri birleşmek

Yanıt: Sevdiğim kişi ile evlenmek istiyorum ama babam izin vermiyor

menekse23
< sewdiğim kişiyle ewlenmek istiyoruz birbirimizi de çok seviyoruz. ama babam engel oluyo söyledik yok dio wermiyo uzak olmasını bahane ediyo yardım edin napmam gerekir. >
Bencede kesinlikle ailenizin rizasi olmadan evlenmeyin.

Okudunuz mu?  Oltamız olmadan nasıl balık tutarız?

Eger babaniz sevidiginiz insana ve ailesine güvenseydi, sizin uzakta oldugunuz halde mutlu olabileceginizi düsünürdü ve inanin riza gösterirdi zaten….
Ama demekki bu güvenceyi verememisler…
Sabirli olun Dua edin.


Cevap: Sevdiğim kişi ile evlenmek istiyorum ama babam izin vermiyor

Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm benim sorunum ailem ..
Ben 25 yaşında yim 3 Yıldır görüştüğüm Wè canimdan çok sewdigim biri war ama abim erkek ikiz kardeşim ve annem kesinlikle ewlenmemi istemiyorlar annemle defalarca konuştum 2 yıldır çabalıyor um ama bir türlü ikna edemiyorum:( bugün ablama kacsin gitsin masraf tan kurtulur um demiş ne yapacağımı bilmiyorum Her gece Rabbim e dua ediyorum ama dayanamiyorum
Artık beni sürekli takip ediyorlar görüşme mi engelliyor lar :(( bende kaçıp gitmeyi düşünüyorum artık lütfen yardımcı olun bana 🙁 bütün bunlara rağmen kaçarak evlenirse m günah mi 🙁 ????

Okudunuz mu?  Bir kadının, kadınlara makyaj yapması caiz midir?

evlenmek istiyorum ama ailem izin vermiyor, evlenmek istiyorum babam izin vermiyor

Bu kategoride yer alan Yedi uyuyanlar: Yemliha, Mekselina, Mislina, Mernuş, Debernuş, Şazenuş, Kefeştatayyuş başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim kişi ile evlenmek istiyorum ama babam izin vermiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.