Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:14
Oruc
Yönetici

Annem babam oruç tutmama izin vermiyor

Annem babam oruç tutmama izin vermiyor

Kayıtsız Üye
Öncelikle merhaba ben bu sene ilk kez oruç tutacaktım ama babam izin vermiyor bende babam evde olmadığı günler yanı haftasonları
tutmaya karar verdim toplamda 8 gün oruç tutmuş oluyorum bu 8 günün sevabını alır mıyım?(Yaşım:14)

Okudunuz mu?  Adet dışı kanamalar özüre girer mi abdest almam gerekli mi orucumu tutayım mı?

Yorum: Babam oruç tutmama izin vermiyor

mumsema
Baban neden izin vermiyor onuda yazsaydın ya kardeşim
Sağlık sorunların varsa veya bünyen çok zayıf ise bana itaat et… Şayet böyle bir durum yoksa tutabildiğini tut sevabını fazlasıyla alırsın


Annem babam oruç tutmama izin vermiyor

Glrilhn123
Annem babam oruç tutmama izin vermiyor bin türlü şey çabaladim tutmak için ikna etmeye çalişiyorum ama izin vermiyolar ne yapmam gerekir ?

Okudunuz mu?  Ramazan bayramı hutbesi arapça metin

Yorum: Annem babam oruç tutmama izin vermiyor

arifselim
Annen baban neden oruç tutmana izin vermiyorlar? Bunu da açıklamalısın ki sana doğru bir şekilde cevap verebilelim. Ergenlik yaşında olan ve bir mazereti olmayan kişinin oruç tutması farzdır.


senaözel
Merhaba ben sena 13 yaşındayım ve annem ve babam oruç tutmama izin vermiyorlar yarın ilk oruç tutulacak ben oruç tutmayı o kadar istiyorum ki hiçbir sağlık problemim yok sadece biraz zayıfım ne yapmam gerekiyor?

Okudunuz mu?  Kuran-ı kerim Ramazanda hatmetmenin sevabı nedir?

ACİLSERVİS
Annen baban dahil hiç kimse senin yerine cehenneme girmez. Herkes işlediği günahların cezasını kendisi çeker. Farz ibadetler yapılmak zorunda.


annem oruç tutmama izin vermiyor

Bu kategoride yer alan Başkasına ağda yaptırmak orucu bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem babam oruç tutmama izin vermiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.