Anasayfa
7 Nisan 2023, 0:37
Oruc
Yönetici

Ailem oruç tutmama izin vermiyor

Ailem oruç tutmama izin vermiyor

omerfarukilin
Ailem oruç tutmama izin vermiyor napmalıyım tutmak istediğim zaman bana kızıp bağırıyolar eğer onlardan gizli niyetlenirsem akşama kadar aç kaldığımı anlarlar belki ailede kavgalarda başlayabilir napmalıyım lütfen yardım edin


Yorum: Ailem oruç tutmama izin vermiyor

arifselim
Öncelikle neden sana izin vermediklerini de yazmalısın ki bu konuda bir haklarının olup olmadığını sana söyleyebilelim. Belki geçerli bir nedenleri vardır. Ancak hiç bir geçerli sebep olmadan san yasaklarlarsa o zaman bu başka olur.

Okudunuz mu?  Oruca en uygun nasıl niyet edilir? Niyet edilmeden tuttuğum oruc kabul olur mu?

Ailem oruç tutmama izin vermiiyor

Kayıtsız Üye
Ailem sınavlarım olduğu için oruç tutunca yorulacağımı söylüyor.Onlarla tartışıp onları kırmak istemiyorum ne yapmalıyım oruç tutmak istiyorum yardım edin lütfen


Yorum: Ailem oruç tutmama izin vermiiyor

capscroll
Eğer çok sert davranıyorlarsa ve tartışma çıkarıyorlarsa tutmayıp kaza edebilirsiniz, bu mazeret kabul edilebilir. Aslında onlar farkında olmasa bile ibadetler dünya malı ve makamı için yapılan çabalara mani değildir, aksine temiz bir başarı için daha hayırlıdır.

Okudunuz mu?  Doğum yapan kadın ve oruç

Guatr hastalik orzc, babam oruc tutmama izin vermiyor, annem oruç tutmama izin vermiyor

Bu kategoride yer alan Annem babam oruç tutmama izin vermiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem oruç tutmama izin vermiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.