Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:07
missa7
Abone

Ailem evlenmeme izin vermiyor

Ailem evlenmeme izin vermiyor

Kayıtsız Üye
Hocam selamünaleyküm. Ben 24 yaşında bir genç kızım. Artık evlenmek istiyorum ama ailem bir türlü evlendirmiyor evlenmenin e si bile gecmiyor evde hocam ben evlenmedikçe günaha giriyorum saçmasapan şeyler izlemek isteyip saçma sapan şeyler düşünüyorum. 2 yıldır konuştuğum bir genç var ama aileme bir türlü bahsedemiyorum. Ne yapmam lazım yardım edin hocam nolur 😔😔 Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Güzel ahlak ile ilgili örnekler

Yorum: Ailem evlenmeme izin vermiyor

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu konuyu o kişi ailene kendi ailesini göndererek açması ve seni istemesi uygun olur. Kendini haramlara bulaşmaktan korumalısın ve ibadetlerle meşgul olarak nefsini haramlardan muhafaza etmen gerekir.

Bu kategoride yer alan Ceza evindeki oğlumun vasisiyim borçlarını ben ödemek zorundamıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem evlenmeme izin vermiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.