Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:48
sizden07
Abone

Evlenmek istiyorum ailem izin vermiyor ?

Evlenmek istiyorum ailem izin vermiyor ?

berenboran
mrb arkadaşlar 20 yaşındayım sevgilim 25 yaşında 3 yıllık bir ilişkimiz var bırbırımızı çok sevıyoruz ama ben ne kadar uğraşsam da bı turlu aılemı ıkna edemedım gerçekten artk çok yoruldum bana kalsa hemen evlenmem bıraz daha ugrasırım ama bılıyosunuz kı nıkahsız konuşmak ve buluşmak çok gunah Allah katında ben gunahtan sakınmak ıcın acele ediyorum napıcam bılmıyorum gızlı nıkah yapsam ıcım rahat etmıyecek beklıyelım desek beklıyemıyorum cunku onunla konusmadan yapamıyoruz çok denedım hem kendımı evlılık ıcın hazır hıssedıyorum sevgılımı ıstememelerının tek nedenı kürt olması yanı onun yaşam tarzı bıze uymazmış vsvs ama aslında namazında nıyazında yanı ımanlı bırısı eğer gizli nikah yapsam gunaha gırmış olurmuyum napıcam ben lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Namazda kelime hataları

Yorum: Evlenmek istiyorum ailem izin vermiyor ?

OsmanGazi
Selamun aleykum kardesim,

Cok dikkat et: Eger ailen senin bu kiz ile evlenmeni istemiyorsa, onlarinda bir tecrübesi ve senin bilip göremediklerini, bilmeleridir. Nefsin gözüne perde indirmis olabilir, ve sen bazi gercekleri görmüyor olabilirsin. Bu yüzden evlendiginiz gibi bosanmanizda bir olabilir cicimaylari gectikten sonra. 3 yil beraberseniz, bu sürede ne yaptiniz? Zaten 3 yil hayatda hersey gibi tadi Kacar. Evliligin özelligi, yeni seyler yasamaktir. Eger cinsel iliskiyede girdiyseniz, ozaman evliligin bir özelligi kalmamis. Tabiki evlenmek zina etmekten daha iyidir. Fakat doğru insani bulup evlenmek, seni çok bas agrisindan kurtarir.

Okudunuz mu?  Vitir namazını 2+1 şeklinde kılmak

Saygilar


Yorum: Evlenmek istiyorum ailem izin vermiyor ?

Diyarbakır
Ya beni verin yada kaçacam de 🙂 ailenden habersiz nikah kiyma tek başına iş yaparsan tek başına kalırsın.


Yorum: Evlenmek istiyorum ailem izin vermiyor ?

fth123
Kürt olması daha iyi. Ailende ırkçılık olabilir mi?

Okudunuz mu?  Yabancı kadın şarkıcıyı, söylediği şarkıda ölümü ve ALLAHı hatırlamak caizmi dir?

capscroll
Ailende ırkçılık zihniyeti yoksa bunun bir çok ciddi nedenleri olabilir, bu konuyu ailenizle güzel ortam içerisinde uzunca konuşmayı denediniz mi? Veya aileleri ve o kişi tanıştırmayı denediniz mi? Belki aileniz ırkçılık olmasa bile ön yargılı davranıyor olabilirler de, ırkçılık ve ön yargı yoksa onlar çevrelerinden büyük tecrübeler edinmişlerdir. Bu konulara çok hakim olmadığım için sizi yönlendiremem ama aklımdan geçenler bunlar, benim dediklerimle hareket etmeden önce biraz daha görüş alabilirsiniz. Ailenizden gizli iş yapmadan önce onların size harcadığı vakti ve hayatlarında bir kez görecekleri gelinlik giydiğiniz günü bu şekilde görmelerine müsade etmeyin, zira anneye babaya hak bu şekilde acı çektirerek ödenmez.

Okudunuz mu?  İmanımı satmak istemiyorum ama sürekli satmış atmış gibi hissediyorum

Bilemedimki
Evlenmek istiyorum fakat ailem her zaman farklı nedenlerden ötürü karşı çıkıyor beni karşılarına alıp ne istediğimle ilgilenmiyorlar bile o kadar bunaldim ki ölüme gidip gidip geliyorum ailemin bile beni anlamaması çok can sıkıcı bu da beni günahlara daha fazla itiyor napmalıyım hiç bilmiyorum ölsem bir dert yaşasam bir dert kendim mutlu olsam ailemi edemiyorum ailemi mutlu etsem ben mutlu olamıyorum oy oy

Okudunuz mu?  Ahirette bedenimiz

ailem evlenmeme izin vermiyor

Bu kategoride yer alan Günahı Başkasına Söylemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmek istiyorum ailem izin vermiyor ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.