Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:25
Sizden
Yönetici

Gözlerle takip ederek kur’an dinlemek adetli bir kadına haram mıdır?

Gözlerle takip ederek kur’an dinlemek adetli bir kadına haram mıdır?

FtmaOlmak
selamun aleykum.
el sürmeden, hecelemeden(sessiz) sadece gözleriyle takip ederek adetli bir kadın okunan Kur’an-ı Kerim’i gözleriyle takip edebilir mi? yoksa bu sekilde takip ‘okuma’ olup da haram mı?


Yanıt: gözlerle takip ederek kur’an dinlemek adetli bir kadına haram mıdır?

imamhatipli42
ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeş gözlerle takip eden kişi okuyan hükmündedir. Bunun için adetli bir kadın gözleriyle mukabele takip edemez.

Okudunuz mu?  Gayrimüslimin Bayramını tebrik etmek?

adetliyken kuran takip edilir mi, adetliyken kuran dinlemek, adetliyken kuran dinlenirmi

Bu kategoride yer alan Ehl-i Sünnetin oniki imama bakışı nasıldır? Bu imamlar şii midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gözlerle takip ederek kur’an dinlemek adetli bir kadına haram mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.