Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada isim görmek neye işarettir

Rüyada isim görmek neye işarettir

Kayıtsız Üye
Bir inşaatın yan cephesine büyük harflerle yazılı bir isim gördüm. Bu isim böbreklerinden rahatsız olan bir akrabamın ismi.. Acaba anlamı nedir.. Çok üzülüyor ve merak ediyorum..


Cevap: Rüyada isim görmek neye işarettir

arifselim
Rüyanız hayırlıdır. Bu rüyayı gören kimse için hikmet sahibi olmaya ve muhterem bir kişilik sahibi olmaya tabir edilir. Ayrıca rüyada isim görmek Allah’ın sevgili kulları arasına girmeye işaret eder. Yapılan güzel ve hayırlı ammelere ve bunların Allah katında kabulüne yorulur. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada İşten Çıkarılmak görmek (İmam Nablusi)

İstihare de isim görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben sevdiğim beyin hakkımda hayırlı olup olmadığını anlamak için istihare namazı kıldım. Sevdiğim beyin ismi de yusuf. Rüyamda yemyeşil çimenliklerle örtülü bir alanda yürüdüğümü gördüm. Sınıf arkadaşım olan Ayça isimli bir kızın yanında bir diğer okul arkadaşım olan Yunus Emre isimli bir arkadaşımı gördüm. Ayça bizi yunus emreyle tanıştıruyordu el sıkıştık. Lakin kafam çok karıştı aklımın ucunda dahi olmayan bu insanları rüyamda görmem istiharemin sonucunu merak etmeme yol açtı. Lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Rüyada İplik Eğirmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada isim görmek neye işarettir

arifselim
Aleykum selam. İstihare rüyasının yorumlanması ya olumlu yada olumsuz denilerek yapılır. Eğer için ferah ve huzurlu bir şekilde uyanmış isen rüya görmemişsen bile bu hayırlı bir işaret olarak kabul edilir. Yok eğer için daralır ve sıkılırsa bu olumsuz manaya işarettir demektir. Bu rüyan ise net ve açık değildir. Dilersen tekrar yapabilirsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada isim görmek neye işarettir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.