Anasayfa
19 Nisan 2022, 14:40
missa7-2
Abone

Sinirli bir haldeyken eşime 3 kez boş ol dedim pişmanım

Sinirli bir haldeyken eşime 3 kez boş ol dedim pişmanım

Kayıtsız Üye
Eşimle kavga ettik ve sinirlu anında bana 1 seferde boş pl boş ol boş ol dedi daha sonra konuştuk eğer birbirimize karşı davranışlarımizii düzeltirsek devam edebiliriz dedik bu durum da bizim nikahimiz düşmüş oluyor mu yoksa bu bir Talak mi sayılıyor tekrar nikah gerekir mi?

Okudunuz mu?  Kavga Etmek Günah mı

Cevap: Sinirli bir haldeyken eşime 3 kez boş ol dedim pişmanım

Şem’a
Evet bu bir talakı maalesef bitirdi. kaldı iki talak hakkı. Kendinize çeki düzen verin ve iyice ayrılmaya karar vermeden asla boşama sözü kullanmayın yoksa dönüşü olmayan bir yola girersiniz ve dünya ve ahirette pişman olursunuz

Bu kategoride yer alan İnsanoğlu kuş misali deyiminin anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sinirli bir haldeyken eşime 3 kez boş ol dedim pişmanım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.