Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
missa0
Abone

Bir evde kıble yönü nasıl tespit edilir ?

Bir evde kıble yönü nasıl tespit edilir ?

Kayıtsız Üye
Merhaba ben evimi yeni taşındım kıble bulmak istiyorum kıble yönü nasıl belirlenir.


Yorum: Bir evde kıble yönü nasıl tespit edilir ?

muvaffak
Kıble bulmanın klasik yöntemlerini sayabiliriz fakat yaşadığımız şehirlerde bu yöntemleri uygulamak zor olabilir. Günümüz alternatif çözümlerini kullanmak yeterli olacaktır. Diyanet’in android ve iOS uygulaması vardır. Bu uygulamadan kıble yönünü bulabilir, bu şekilde namazlarınızı kılabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Kurana el basarak sigara içmeyeceğime dair başkası tarafından yemin ettirildim bu yemini nasıl bozabilirim ?

kıble nasıl belirlenir, yönleri nasıl tespit ederiz, evde kıble nasıl bulunur

Bu kategoride yer alan Hannan mennan deyyan ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir evde kıble yönü nasıl tespit edilir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.