Anasayfa
29 Ekim 2022, 18:10
missa0
Abone

Hannan mennan deyyan ne demek

Hannan mennan deyyan ne demek

kkl
hannan mennan deyyan anlamı nedir? Allahın sıfatları mı bunlar
ya hannan ya mennan ya deyyan anlamı nedir ve bunlarla dua edilir mi
bilgi verirseniz mutlu olurum


Cevap: Hannan mennan deyyan ne demek

mum
Çok acıyan, ihsan eden, Mükafatı ve cezayı hakkıyla veren anlamında Allahın sıfatlarıdır.


Cevap: Hannan mennan deyyan ne demek

bana bak
Ya Hannan anlamı : Çok acıyan
Ya Mennan anlamı : Çokçaveren
Ya Deyyan anlamı : herkese hak ettiğini veren

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerim' de Allah (c.c) kac tane ismi var?

Yorum: Hannan mennan deyyan ne demek

Kayıtsız Üye
Severek evlendigim 12 yillik esime ailesi tarafindan 12 senedir mutaakip defa buyu yapildi simdi bana çok ters davraniyor. Kafasina 3 cumle yerlestirmisler. Inkar ve nankorlük var. Namazlarini kilar ibadetkerinde aksaklik yapmayan eşim simdi 12 senedir bana ne verdin, sana inanmiyorum ve yalan soyluyorsun devamli bu sozler. Hadisleri kendine yazdigim halde hadislerede bakmiyor caresizim. Halbuki ayrilmiyacagiz diye defalarca Allahi sahit tutarak yemin ettik.
Slm
Kerim
Not dualarınızi bekliyorum

Okudunuz mu?  Formalite olarak anlaşmalı olarak boşanmada imam nikahı bozulurmu ?

Kayıtsız Üye
Sevgili kardeşim,Cenab-ı Allah birşeyin olmasına müsaade etmezse;o şeyi olduracak hiçbir güç yoktur.12 senedir müteakip defalar büyü yaptıranlar,sadece yaptırdıklarını zannederler.Eşinizle güzel bir günde dışarı çıkın,gezin,dolaşın;kafanızın rahatladığı,huzura erdiğiniz bir saatte oturun ve etraflıca konuşun.Samimi davranın,mutlaka sorunun dayanağı olan bir kaynak vardır;o kaynağı ortaya çıkarın."La ilahe illAllahül vedud,La ilahe illAllahül rauf" zikrine devam edin.

Okudunuz mu?  Tedavi olmak için istihare namazı

Kayıtsız Üye
Büyü ve cin tasallutuna karşı her gün 9 Ayetel kürsi
41 İhlas
41 Felak
41 Nas
Okumanızı tavsiye ederim.. Tecrübeyle sabittir..


Kayıtsız Üye
büyü çözüldüğünde, 6 aylık karşı harekete geçilerek, 6 ay sonra bir daha Allahın izniyle büyü tutmaz. Tabii bu arada hanımınız gel gitler yaşar.

Saygılarımla


Kayıtsız Üye
Hanımınıza söyleyin, gece uyumadan ikinavucunu birleştirip içine (nefesi yüzüne değecek şekilde) felak, nas ve ihlas okusun 3er defa ve yğzünden başlayıp bedenini mesh etsin. Bu sünnettir ve her türlü kötülüğe karşı etkilidir.. ikna etmeniz zor olacaktır ancak sende nazar olabilir düşüncesi ile yaklaşıp bunun yapılması gerektiğini bir şekilde empoze etmelisiniz

Okudunuz mu?  İnsanların Hakkında Kötü Düşünme ve insanları Kınama

Allah muhabbetini arttırsın


Kayıtsız Üye
Size çok faydalandığım bir kitap önermek istiyorum "5 sevgi dili" yavancı bir Gary Champman tarafından yazılmış cidden her evli kişinin okuması gereken 20 yıllık tecrübe üzere yazılmış bir kitap. dini boyutuna bakarken kilise yerine camii düşünüyorum yazarı müslüman olmayan ve buna rağmen çok faydası götülen bir kitap.. en büyük uzman müslüman olmadığı halde amelyatınavgiriyoruz değilmi? Neden çünkü o branşın ehli diye o halde bu kitabı okurkende işin ehlinden okumuş olacaksınız…

Okudunuz mu?  Hz.Osman (ra) menkıbeleri

Kayıtsız Üye
Cin tasallutuna karşı cin suresi 7 kere okunur.
Bismillahillezi lâ yedurru meğasmihi şey"un fil"erzi velâ fissemâ vehuvessemiğul ğalim….sabah-akşam 3veya 7şer okunur…


Kayıtsız Üye
1.Büyü yapıldığı iddaan için kuran da 4 şahit isteniyor varsa 4 şahidin yapılmiştir diyebilirsi aksi halde iftira etmiş olursun.
2. Şeytan nikah bozmaktan büyük dereceler alır siz tartişmalarınızda birbirinize beddua lanet ederseniz aranız düzelmez diğer bir konuda anne baba bedduası dır
Anne baba dan tövbe ve helallik alınmalı
3. Cin musallatı insanın yapmiş olduğu hata ve günahlardandır günah işlemediğiniz şürece cin musallat olmaz o günahınızdn tövbe etmediğiniz müddetcede ayrılmaz sizi cehenneme götürmek için tüm hileleriyle yolldan çıkarır günahından tövbe eden cin musallatından arınır kurtulur

Okudunuz mu?  Duada acele etmek

Kayıtsız Üye
Güzel kardeşim niye kafa karıştırıyorsun 4 kişi şahit falan.. Başına gelmemiş belli uzaktan üfür.. Hahikati bu olabilir evet bununla birlikte büyü yapılmış olma ihtimali çok yüksek. Bir kere sorunun kendisinde de olma ihtimalini algılayamacak biri, tutup da hassasiyetle böyle bir durum var duanızı bekliyorum demez.. Demek ki iftiradan çok, konuya hakim ve ivedilikle yardım bekleyen birisi bu kardeşimiz.. Sizden ricam öyle tok tok konuşmamanızdır.. Böyle durumlarla karşılaşan insanlar bunun bedelini cidden çok ağır ödüyor..

Okudunuz mu?  Ehlibeyt hikayeleri

Kayıtsız Üye
"Bismillah-hirrahman-irrahim " …bunu devamli Zikr ediniz … belkim bir suya okuyarak …yemek yapdiginizda tencereye okuyarak … "Bismillah-hirrahman-irrahim" … Bi-iznillah KILIC gibidir … kesipde bicipde atar !


Kayıtsız Üye
Kesinlikle çok güzel bir kitap. Ancak eşlerin ikisinin de okuması gerek. Birde hepimizin onarilmaya ihtiyacı olabiliyor .uzman birinden aldığım görüşte evliliklerde ilk yıllardaki tolerans hakiki bir arkadaşlık tesis etmede kullanılmazsa sonraki yıllarda prob gittikçe aşılamaz hale geliyor. Terapi yi koruyucu hekimlik olarak görüyor ve cevap arayan herkese tavsiye ediyorum.

Okudunuz mu?  Kardeşlik ile ilgili hutbe

ya hannan ya mennan, ya deyyan, ya hannan ya mennan ne demek

Bu kategoride yer alan Hz Yusufun Züleyhadan çocuğu oldu mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hannan mennan deyyan ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.