Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:05
admin
Yönetici

Geniş detaylı yemek duası

Geniş detaylı yemek duası

Kayıtsız Üye
daha geniş detaylı yemek duası arıyorum


Cevap: yemek duası

MaxiMilyan
Elhamdülillaah Elhamdülillaah Elhamdülillaahillezii et’amenaa ve sekaanaa ve cealenaa minel müslimiyn.Elhamdülillaahi rabbil aalemiyn.Vesselatü vesselaamü alaa seyyidinaa Muhammediv ve alaa aalihii ve sahbihii ecmeıyn.

Va’fü annaa vağfir lenaa verhamnaa ente mevlaanaa fensurnaa alel kavmil kaafiriryn.

Okudunuz mu?  Kureyş kabilesi soy ağacı

Allaahümme salli alaa seyyidinaa Muhammedin bir adedi envaaır rızkı vel fütühaat.Yaa basıtullezi yebsüturrizka limen yeşaaü bir ğayri hisaab.Übsüt aleynaa rizkan vaasian min külli cihetin min hazaaini ğaybike bir ğayri minneti mahluukin bir mahzı fazlı keramike bir ğayri hisaab.Ya ekramel ekramiyne ve yaa erhamer raahımiyn.

Okudunuz mu?  İnşirah suresini arapça yazılışı ile birlikte mümkünse ekleye bilrmisiniz?

İftehıl baabe Yaa Allah. İftehıl baabe Yaa Allah. İftehıl baabe Yaa Allah.Yaa Allah.Yaa Kafi.Yaa Fettaah.Yaa Müfettih.Fettih bil hayr.Allaahümmağfir sahibe hazettaaami vel aakiliyn.Allahümec’al devletehüm daaaimen evlaadehüm aalimen saaliha velaa tüsallit aleyhim zaalimaa.Allaahümme zid ve laa tenkus ni’meten kesiyraten bir hurmeti sırrı Taha ve Y asin.

Okudunuz mu?  Yön bulmada kullanılan yöntem ve araçlar

(çift harfle yazılan yerler uzatılarak okunacağını gösterir)

Hamd Allah’a mahsustur. Hamd Allah’a mahsustur.Hamd;bizi doyuran,sulayan ve bizi Müslümanlardan eyleyen Allah’a mahsustur.Hamd;Alemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur.Salat-ü selam Efendimiz Muhammed Aleyhisselam ile O’nun ali ve ashabının tamamı üzerine olsun..

Bizi affeyle,bizi mağfiret buyur,bize rahmeyle (Allah’ım)..Sen bizim Mevla’mızsın;kafir kavimler üzerine –galib gelmemiz için- bize yardım eyle.

Okudunuz mu?  Aileden gizli imam nikahı

Allah’ım rızkın fetihlerin her çeşidinin adedi kadar,Efendimiz Muhammed Mustafa’ya(s.a.v) rahmet eyle.
Ey istediğine rızkı hesapsız olarak yayan Rabbim.Mahlukata minnet ettirmeden,sadece kereminden fazlıyla,kendi gayb hazinelerinden,her cihetten bizim üzerimize hesapsız olarak rızık saç,ey ikram edicilerin en cömerdi ve ey merhamet edicilerin en merhametlisi.

Okudunuz mu?  Selam vermek ile ilgili hadisler

Iftahıl baabee Ya Allah(hayra ait her )kapıyı aç. Ya Allah(hayra ait her )kapıyı aç.Ya Allah(hayra ait her) kapıyı aç.Ya Allah.Ya Kafi(ey her işimize Kafi olan)Ya Fettah.ya Müfettih.Hayırlı olarak aç,hayırlı fetihler nasip eyle.
Allah’ım bu yemeğin sahibine ve yiyenleri mağfiret eyle.Onların devletlerini daim eyle,evlatlarını alim ve salih eyle,zalimleri onlara musallat etme.Allah’ım nimetlerini bol bol artır eksiltme..(Taha ve Yasin sureleri hürmetine)

Okudunuz mu?  Beyaz giyinmeyi tavsiye eden hadisler - Beyaz renk hakkında hadisi şerifler

(bu müthiş dua bir Allah dostunun ümmet-i Muhammed’e hediyesidir..fazla bilinmediğinden dolayı,bazı toplumlar arasında uzun olması hasebiyle yadırganır.Halbuki bu duada çok hikmetler saklıdır.Bu duanın yapılmaya devam edildiği evden bereket eksilmez,o evin sahibinin evlatları da biiznillah salih/saliha olurlar)


süleymancıların yemek duası, geniş yemek duası

Bu kategoride yer alan Üşümemek için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geniş detaylı yemek duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.