Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:51
sizden03
Abone

Görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben

Görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben

Ferhat1991
görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben

bahsettiğim varlıklar cinler bana görünmüyorlar ama korkuyorum yinede bunlardan onlar bana görünmeyip rahatca yaşarken biz insan oğlu her an onları görcez diye tedirgin olmak zorundamıyız niye böyle olmuş bu düzen bana biraz saçma geliyor açıkcası


Cevap: görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben

ehli-sunnet
Siz korkuyorsunuz diye saçma mı oluyor ?
Ben korkmuyorum sizin yaptığınıza kendi kendini korkutmak denir
🙂

Okudunuz mu?  Yasak ve platonik aşk zor durumdayım

Cevap: görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben

atakan77
meraba arkadaşım neden korkuyorsun bu konuda neden korkuyorsun melekler cinler şeytanlar görünmez bir varlıklardır cinler sana bir zarar veremez veya bir şey düsürüp karşına çıkamazlar sadece seni korkutmak için aklında fikirler oluştururlar vs korkmanın bir alemi yok TEK korkun ALLAH olsun.zaten müslümanlıgın temeli iyi olanlar sadece Allah tan korkarlar.ve ayrıca dabbe tül arz gibi sana filimdeki gibi sana zarar vermek için değil mümin ve kafir in ayırt etmek için gelecektir.

Okudunuz mu?  Sehiv secdesi yapılması gereken bir yerde sehiv secdesi yapılmadığı takdirde namazı iade etmek gerekir mi

Cevap: görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben

Ferhat1991
bir şey yapamıyorlar ama ne yapsam etsem korku geçmiyor biri diyor gördüm biri diyor çarpıyorlar geçmiyor bir türlü


atakan77
şunu düşün etrafına bak ne yapabilirlerki ses yapamazlar görünemezler ne yapabilirler ki…tek korkun Allah olsun..


Ferhat1991
tabi insan başkasının yaşadığını anlayamıyor nese cevplarınız için saolun


oguz26
< niye böyle olmuş bu düzen bana biraz saçma geliyor açıkcası >
içerisinde inkar ve isyan barındıran bu cümleden dolayı bol bol istiğfar edip bunu tekrar etmemelisiniz…

Okudunuz mu?  Namazda sessiz selam vermek

Allah cc ın yaratmış olduğu bu düzene saçma demek büyük bir gafillik maalesef……

Ayet-el kürsi, felak ve nas surelerini dilinizden düşürmeyin Allah cc ın izniyle bu korku uçup gidecektir ancak ondan önce ilk belirttiğim noktada kendinize bir yardımınız olursa o zaman dualarınız daha etkili olur Allah cc ın izniyle…


ozayir
19 yaşındasın yani kardeşim.Hadi bizi çucuk’ken kandırıyorlardı korkardık. Ya sen…


Ferhat1991
ya butür olayları ben 5 yaşımdan beri hep yanımda anlatıyorlardı benimde bilincime girdi evde duramıyorum bunlar yüzünden atakan arkadaşımızın dediği gibi korkutmak için fikir veriyorlar benim bilincimdede sürekli olduğu için bu tür düşünceler kurtulamıyorum bu korkudan yalnız yaşıyordum uzun zamandır korkuyordum ama evde şimdi annem olunca problem olmuyor ama geceleri gene korkuyorum atakan arkadaşımızın dediği gibi korkutmak içni fikir veriyorlar işte bende bunların olmasını istemiyorum kimsenin zarar verdiği yok tamam ayetel kürsi koruyor ama korkumu geçirmiyor ben korkumun geçmesini istiyorum yaklaşık 12 senedir geçmiyor korkularım 8 9 senedir uraşıyoruz yapmadığımız şey kalmadı hala aynı hele bide internette bu tür şeyler tarafından rahatysız olan insanlar görünce dahada çok korkuyorum

Okudunuz mu?  Sosyal Medyada Karşı Cins ile ilişkilerimiz

Muhammed
Cin NEDİR? Cİn Kime DEnir?

Sözlükte "gözle görülmeyen varlıklara" denir. Genel kanıya göre cinler, meleklerden ve insan ruhlarından ayrı, maddî yönleri bulunan, fakat ruhsal yönü ağır basan varlıklardır. İtaata ve isyâna kabiliyetleri vardır. Bundan dolayı sorumludurlar. Cinlerin de peygamberleri ve uyarıcıları vardır. Hz. Peygamber’in haber verdiğine göre "melekler nurdan, cinler nâr (ateş) den, Âdem de topraktan yaratılmıştır." (Müslim, Zühd, 60)
Cinler de melekler gibi görünmeyen varlıklar olup çeşitli şekillere girerler. Ancak cins ve mahiyet bakımından meleklerden farklıdırlar. Bu husus Kur’ân’-da şöyle açıklanmıştır: "Andolsun biz insanı, (pişmiş) kuru bir çamurdan, şekillenmiş kara balçıktan yarattık. Cinleri de daha önce dumansız ateşten yaratmıştık. Hani Rabbin meleklere demişti ki: `Ben kupkuru bir çamurdan, şekillenmiş kara balçıktan bir insan yaratacağım.’" (Hicr, 15/27-28)
Cinler de insanlar gibi yerler, içerler, erkeklik ve dişilikleri vardır. Cinler doğar, büyür, evlenir, çoğalır ve ölürler. Ancak onların ömrü insanlarınkine nispetle daha uzundur. Îmân ve ibadetle de sorumludurlar. İnanç bakımından mü’min, kâfir, itaatkâr ve asi olanları vardır. Bu amellerine göre cennet veya cehenneme gideceklerdir. Bazı kaynaklarda cinlerin de çeşitli insan ve hayvan şekillerine bürünebilecekleri belirtilmektedir. Cinler, Allah’ın aciz ve sorumlu yaratıklarıdır. Allah’ın izni olmadıkça kimseye iyilik ya da kötülük yapamazlar. İlâhî vahye veya gayba muttali olamazlar. Çünkü Allah gaybı kimseye bildirmemiştir. Ancak peygamberlerine tebliğ etmek üzere emirlerini ve yasaklarını bildirmiştir. Hz. Muhammed cinlerin de peygamberidir.

Okudunuz mu?  Annem İle Konuşmuyorum

rönesans
< Ayet-el kürsi, felak ve nas surelerini dilinizden düşürmeyin Allah cc ın izniyle bu korku uçup gidecektir ancak ondan önce ilk belirttiğim noktada kendinize bir yardımınız olursa o zaman dualarınız daha etkili olur Allah cc ın izniyle… >
kardeş, bide yardım almanız şart pskiyatristen , artı dua geçer inşAllah…

Okudunuz mu?  Cevşen uydurma mı???

Ferhat1991
psikoloğa gidiyorum bakalım İNŞALLAH düzeliriz


rönesans
Kardeş, psikolog değil psikiyatrist olması gerekiyo…düzelirsin selametle.


rana
< psikoloğa gidiyorum bakalım İNŞALLAH düzeliriz >
kendini o kadar yipratmissin ki kardesim,
her ne zaman korkarsan bu ister cin den korkma olsun ister baska birseyden, 7 kez ayetel kürsi oku yat, nas ve felak surelerinide okursan hiç bir şey olmaz.. Allah’a güven ve o içindeki vesveselerden kurtulmak için kendini baska seylerle oyala aklina gelmesi dahi bos vakitlerini yeterince belki iyi degerlendirmedigindendir..

Okudunuz mu?  Kötü bir kelimeyi okumak

Allah yardımcın olsun, Allah var Keder yok 😉


Ferhat1991
İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN sinirimden isyana girdim :S


rana
amin ecmain 🙂
ugurasacak onca sey varken ona dahi sira gelmemeli..


evde görünmeyen varlıklar

Bu kategoride yer alan İstehare namazı bir başkasına kıldırılabilir diye duydum aslı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Görünmeyen varlıkların baskısı altında yaşamak zorundamıyım ben Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.