Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Medreselerin amacı nedir?

Medreselerin amacı nedir?

Kayıtsız Üye
Medreselerin amacı nedir? Kısaca bilgi verir misiniz.


Yorum: Medreselerin amacı nedir?

arifselim
Medreseler tarih boyunca hem dini hemde dünyevi ilimlerin öğrenildiği ilim merkezleri olmuştur. Medreselerde eskiden sadece din dersleri verilmezdi. Bu yerler birer eğitim ve öğretim merkezleri şeklinde insanlığa çok büyük hizmetler vermişlerdir. Bir çok buluşun ve yeni icadın ortaya çıkarıldığı yerler yine tarihte medreseler olmuştur.

Okudunuz mu?  Türk Kürt İle Evlenebilirmi ?

medreselerin kuruluş amacı, medreselerin amacı, medrese ne amaçla yapılmıştır

Bu kategoride yer alan İşverenimle sorunlar yaşıyorum,nasıl davranmam gerekli bilmiyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Medreselerin amacı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.