Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:47
missa7-2
Abone

Şeytan sağdan ve soldan yaklaşması

Şeytan sağdan ve soldan yaklaşması

Kayıtsız Üye
şeytanın sağdan soldan önden arkadan yaklaşması ne demek


Cevap: Şeytan sağdan ve soldan yaklaşması

Desert Rose
Şeytanın dört yönden sokulması:

1-Önden gelmesi:

Geleceği karanlık gösterir. Kişiye, yapayalnızsın, herkes kötü, yeteneksizsin, hep başarısızsın, geleceğin belirsiz, zenginlerin elinde oyuncaksın der, ümitsizlik bataklığına atar, psikolojisini allak bullak eder. Millet olarak geleceğiniz yok, fakir, geri ve başarısız olacak, süper ülkelere esir kalacaksınız dedirtir, her gün daha kötüye gidiyor, bu düzelmez der ümitleri kırar. Gelecek kaderde yok, yani kader yok dedirtir. Geleceği kara delik gibi kaos içinde gösterir. Ölüm sonrası hayat yok dedirtir, ahireti inkar ettirir.

Okudunuz mu?  Guslü neler bozar ?

2-Arkadan gelmesi:

Geçmişte kulun yaptığı faziletleri ve güzellikleri övdürür ve onlarla gurur duymasını sağlar….Diğer bir özelliği ise geçmişteki yapmış olduğu çirkin işleri övünerek anlatır.

3-Soldan gelmesi:

Açık küfür, inkar ve şirk kimliğiyle yaklaşır, iman esaslarını inkar ettirir. İnkarcılığı ilke edinen , materyalizmi esas alan, dini afyon olarak gören farklı ideolojilerle, bilimleri doğayı Rabbinin yerine koyan akımlarla gelir. İnanç konularıyla ilgili sorular üretir, kafaları karıştırır. Açıkça en büyük benim der, benliğini kıyasıya savunur, gerisini yok sayar. Öylesine kendini büyük görürki adeta kibri tuğyan haline gelir.

Okudunuz mu?  Cinsel düşüncelerden kurtulmanın yolları

4-Sağdan gelmesi:

Şeytanın en tehlikeli geliş yeri burasıdır.Mü’min burda kendine çok dikkat etmeli.Vesvese hastalığına kapılmamalı. Şeytan öylesine yakın olurki ALLAH adına bizleri kandırabilir. Haktan doğrudan yana görünür. Pek çok hak makyajlı maskeler kullanır. Doğru şeylere fesat karıştırır. Müslümanların birbirini kıskanmalarını, gıybet etmelerini, karalamalarını sağlamaya çalışır. Hayırla başladığımız yola birde bakarsınızki şer bulaşmış ve sizi fersah fersah beriye atmıştır. Şeytanın en tehlikeli gelişi bu şekildedir malesef…

Okudunuz mu?  Eskimiş dini kitapları nasıl imha edeceğiz?

arşivden…


Cevap: Şeytan sağdan ve soldan yaklaşması

Kayıtsız Üye
Gerçekten ödevime çok fayda sağladı


Cevap: Şeytan sağdan ve soldan yaklaşması

Kayıtsız kişi
çok güzel olmuş ellerinize sağlık,çok işime yaradı.


Kayıtsız Üye
internette araştırdım ama anlaşılır olanı burda buldum. ödevim için çok iyi oldu tşk.

Okudunuz mu?  Bir insanın bir işte muvaffak olması için gerekli dua

şeytanın sağdan soldan önden arkadan yaklaşması, şeytanın soldan yaklaşması, şeytanın sağdan yaklaşması

Bu kategoride yer alan Masturbasyon caiz mi haram mı mekruh mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytan sağdan ve soldan yaklaşması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.