Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
missa0
Abone

Çocuğa musallat olan cin’i nasıl etkisiz hale getirebiliriz?

Çocuğa musallat olan cin’i nasıl etkisiz hale getirebiliriz?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bir çocuga musallat olmuş 3 harfliyi nasıl çıkarrız cinler hakkında bilgiler verir misiniz ?

Benim kızım 2 haftadır kekeliyor
Bir hocaya götürdük cinler ilişmiş diyor
Ve düzgün konusamıyor çok tekrar ediyor
Lütfen Allah rızası için yardım edin


Yorum: Çocuğa musallat olan cin’i nasıl etkisiz hale getirebiliriz?

arifselim
Bu hoca cinlerin musallat olduğunu nerden biliyormuş. Bu öylesine söylenecek bir söz değildir. Çocuğunun kelimeleri tekrar etmesinin bir çok nedeni olabilir. İlk önce uzman bir doktora götürmelisin. Geçmiş olsun.


Yorum: Çocuğa musallat olan cin’i nasıl etkisiz hale getirebiliriz?

Kayıtsız Üye
doktorun diyecegi otizm benim kizimda otizm bende ciddi anlamda düşünüyorum rukye okutturmayi duşunuyorum


Yorum: Çocuğa musallat olan cin’i nasıl etkisiz hale getirebiliriz?

Kayıtsız Üye
Öncelikle gecmiş olsun .kızınız birden kekelemeye başlamışşa yaşadıgı bir olaydan etkilenip kekelemeye başlamış olabilir.öncelikle uzman bir doktora baş vurmalısınız.bunun yanında bizzat yaşadıgım bir olayı anlatayım kardeşim 5yaşındayken birden kekelemeye başladı (ben 7yaşındaydım ve dün gibi hatırlıyorum)tabi önce doktora gittik.sonra cevredekiler kardeşim çok zekiydi 4yaşında okuyor üstelik her kitabı ve matematik (milyonlar)yapıyordu.herkez nazardan olabilir ,cin musallat olmuştur falan dediler ve hatırlıyorum bir hocaya gittik kardesime birşeyler yaptı birşeylerin üstünden atlattıgını hatırlıyorum.ve kardeşimin kekelemesi anknda gecti.kimi tesadüf diyebilir kimide başka bir şey ama ben gözlerimle şahit oldum.

Okudunuz mu?  Ölen kişi için yapılacak hayırlar

Kayıtsız Üye
Yaklaşık 1 yaşında 1 kuzenim var kız durduk yere gülüyor korkuyor dudakları yara olmuş bogazı iltihap kapmiş ve yaklaşık 3 veya 5 gündür gözleri kapalı uyku modunda gözleri kapalı hep bir açıyor sonra geri kapaniyor uykusunda korkuyor gülüyor kendine vuruyor korktuğu zaman gece gündüz fark etmiyor rast gele yerlere bakıyor biz seslenince duymuyor arada bakıyor daha önce böyle değildi 5 gündür böyle oldu doktora götürdük bogazı iltihap kapmış dedi dudakları ondan yara olmuş ama diyer sorunlara bir çözüm yok sonuçları normal çıktı norlusunuz bir bilen yardım etsin.


Tevbe
Kızınızda Allah’ın izniyle bir şey yoktur. Namaz kılınan, Kuran-ı Kerim okunan evde bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Kızınızın bu davranışının üstüne çok gitmeyin ve kendinize vesvese getirmeyin kızınız daha çok küçük sesleri ayırt etmesi zaman alır çocuklarda bu yüzden bazı davranışlarında farklılıklar olabilir objeleri tanıma aşamasında da gün geçtikçe geliştikleri için farklı tepkiler verebilir gereksiz şeye uzun bakabilir. Allah sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip eylesin yavrumuza. Bebekler allah-ü Teala’nın himayesindedir.

Okudunuz mu?  Velisiz nikahın geçersiz olduğu hakkında hadisler

Kayıtsız Üye
13 yaşında bir erkek kardeşim var.Annemden tiksindiğini ve bu evden gitmesini söylüyor.Annemin dokunduğu yere gelmiyor.Annemin odasını ayırdık.Annemin yemeklerini de yemiyor.Annemi görmek de istemiyor onu görünce gözünü kapatıyor.Ergenlik mi başka bir şey mi acaba?


mum
Ergenliten de olabilir, d,ğer psikolojik neden de olabilir manevi de olabilir. Manevi ise Kuran ona şifadır


sandıklılı
selamlar benım kaynımın küçük 3 yasında oglu var gunluk sabah 9 ile 10 saatleri arsında aksamsda 10 ile 11 saatlerı arasında huzursuzlanıp çok ezıyet edıyor kılo alamıyor ovalıp aglıyor bu saatlerden sonra gayet neselı ezıyetsız oluyor hocanın bırıne sorduk 3 harflıler musallat olmus dedı doğrumudur nasıl bır cozum yolu bulabılırız

Okudunuz mu?  Ruhlar Bizi Görürmü

Kayıtsız Üye
Merhaba daha kuçuk oldugumu biliyorum ama yardim edin.Ben her aksam uyaniyorum sürekli karaltilar goruyorum bir kaç sitede okuduguma gore fazla korkak olanlara 3 harfli falan çarpiyomus ben insanin dusune bilijeginden çok korkagim sürekli sesler duyuyorum biri korkutmak istese gereginden çok fazla korkarim saglik sorunundan olabilir ama basim donuyor dondugu zaman goremiyorum yere dusup kaliyorum gozumun onunden karaltilar sürekli ziplayip geçiyo anneme soyluyorum ama inanmiyo bana "-korku seyleri fazla izle "- diyerek kiziyo yasim 12 bunlarin olmasi normalmi bana inanmiyolar yine bir internet sitesinden okuduguma gore yattigin zaman elini açdigin zaman hafif nefes alma gibi hawa geliyosa uç harfliler bisey yapiyomuymus tam hatirlamiyorum ama bana oyle oluyor lütfen yardim edin


dr_ebuzer
Anneni dinlemen iyi olur. İzlemiyorsan bile okuyorsun. İlgilenmeyi tamamen bırakmalısın. Uzun sürebilir ama kendi kendine geçer.

Okudunuz mu?  Kafirlerle sevgili olmak

Kayıtsız Üye
Böyle sıkıntıları olan arkadaşlar için Ahmet Bekiroğlu hoca var, ona gidin. Youtube da kanalı var. İşin ehli medrese eğitimi almiş bir insan. Çok hocaya gittik ama bu hoca Allah in izniyle şifaya sebeb oldu. Kesinlikle tavsiye ederim bir arayin sorun pişman olmazsiniz.


Çin saldırdı
Yardım edin bana musallat oldu kurtulamıyorum gece zor uyuyorum yorganı heryerime sarıp anca uyuyabiliyorum tuhaf sesler duyuyorum ama Arapça değil ürpertici sesler mesela biri ensemde nefes alıp veriyormuş gibi ve başıma birçok paranormal olay geldi mesela bir keresinde köydeyken banyoda tek başıma dişlerimi fırçalıyordum sonra tükürmek için eğildim önündedir ayna vardı eğilip tükürükten sonra ayağa kalkıp aynaya bakınca birden biri belirdi kapalı bir kadındı ama bana bakıyor ve arkamda hiç hareket etmeden göz kırpmadan duruyordu korkudan bayılmak üzereydim kafamı arkama zar zor çevirip baktım kimse yoktu aynaya geri baktığımda gitmişti bu ne anlama geliyor yardım edin şütfen hala böyle şeyler oluyor bundan nasıl kurtulabilirim baş felak işlemedi ayetel kürsi denedim o zor tuttu yardım edin bana saldırabilirmi yoksa beni korkutarakmı öldürür.

Okudunuz mu?  Uzay ile ilgili Kuran ayetleri

kastamonu37
Misafir son cumlene gülmekten öldüm 😀 bana saldırabilir mi? Yoksa beni korkutarak mı öldürür? 🙂

Bu dedikleriniz ciddi mi neye benziyor nurlu mu yoksa kötü bir tipi mi var konuşmayı denediniz mi? Ben olsam konuşurdum korkmayın ölüm korkulacak bir şey değil ve o gördüğünüz de Allah’ın bir kulu insanlar üstün yaratılmıştır zayıf olmayın


Kayıtsız Üye
11 yaşında kızım gecenin 3nde birden yataktan fırlayıp sokak kapısına doğru koştu kizim diye seslendim gözlerime kötü şekilde baktı aye tel kürsü okumaya başladım daha öncede bahçeye kadar indi 5 dk kaldırımda oturdu daha sonra yukarı çıktı ne yapmam gerekiyor.


Kayıtsız Üye
Benim 10 yaşında bir kızım var durduk yere kavga çıkarıyor kardeşine vuruyor benden nefret ediyor git diyor bana ol geber diyor benim başka annem. Var diyor sen benim annem değilsin diyor üvey anne istiyorum diyor sen ne biçim annesin diyor çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Okudunuz mu?  İlim ile ilgili hutbe

hayatminel45
merhaba
sen geceleyin yatarken böyle şeyleri düşünmemelisin.Nas ve Felak surelerini oku.benimde aklıma böyle şeyler geliyor ve ben çok korkarım çöp atmaya zar zor giderim. Karaltılara gelirsek sen hep böyle şeyleri düşünüyorsan öyle şeyleri görebilirsin.yani filmlerde olur ya hayal eder bişeyi onları görmüş gibi olur.sende de bence böyle bişi var.unutmak istiyorsan başka şeyler düşünmelisin dualar oku.


Omer Faruk
Burada CİN konusunda her laf açıldığında soranlara ALLAH’ı tavsiye ediyorum. Ama yine de ikna olmuyorlar. Bazen hiç yazmasam diyorum ama yazmayınca vebal olur diye geri vazgeçiyorum.

Arkadaşlar Allah’ mı güçlü, CİNLER mi, BÜYÜCÜLER mi? Allah güçlü diyenler şunları yapsınlar,

1- Evinizde İslamı yaşayın, haram ve farz sınırlara dikkat edin
2- Kur’an’ın anlamını anlayarak bir tefsir eşliğinde her gün ailenizle okuyun (diyanet meali ve tefsiri olabilir, internette mevcut)
3- Özellikle ve ilk olarak CİN suresinin anlamını ve tefsirini okuyun. Bu surenin amacı bu tür CİN’den korkuların aptalca olduğunu anlatmak için inmiştir.
4- Çocuklarınızda veya kendinizde hala psikolojik olarak dengesizlik görüyorsanız mutlaka ama mutlaka işin erbabı bir doktora gidin.

Okudunuz mu?  Kibirden kurtulma duası

Allah’a güvenenler bunları yapsın. Bu sahih İslam. Allah’a güvenmeyenler muska, hoca peşinde koşsunlar.

Allah’tan emin olun ki, Allah’a emanet olasınız, Selametle…


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm herkese. Öncelikle 3 harfli demekten vazgeçin çin diyebilirsiniz bir şey olmaz. Yaklaşık bir aydır rukye tedavisi görüyoruz eşim ve kardeşimle. Olay şöyle başladı biz eşimle çok tartışmaya başladın daha yeni evliyiz annem bir hocaya baktırdı. Bakım yaptırmanın bu kadar günah olduğu bilseydim kesilikle yaptırmazdım. Kısacası bedene çin gönderiyor hoca ne var ne yok diye anne ismi isteyerek. Bizde büyü olduğunu söyledi. Neyse muskayı taktik suyu da içtik bir kaç ay sonra benim içime şüphe düştü nasıl muska takarak şu içerek birden büyü kalkıyor diye. Araştırırken yaptığımızın yanlış olduğnu öğrendim. Rukye yapan bir hoca buldum. Tedaviye başladık öyle şu iç iyileşirsin diye bir olay yok aksine bakım yaptırdığımız hoca da bize büyü yapmış. 3 günde 1 Seansımız oluyor uzanıyoruz yere yaklaşık 40dk hoca kuran dan belirli sayıda ayetler okuyor. Zaten ilk eşim tedaviye başladı hoca ona okurken kardeşimle benim içimde çin dayanamadı heryerimiz uyuştu yere çekti bir şey beni kaskatı kesildim uyuştum kaldım öyle ağlamaya başladım. Hemen bizde başladık tedaviye. Okunmuş zeytinyağı ballı hithit tozu içiyoruz zeytinyağını sürünüyoruz gerçekten çok zahmetli bir iş ama ise yarıyor bir gün hithit tozu içtim ardından zeytinyağı öyle bir ağlamaya başladım ki çocuk gibi artık musallat olan çin dayanamıyor. Herkese tavsiye ederim kuran la tedavi olun gerisi yalan. Peygamber efendimiz bizlere kuran ve sünnetini bırakmış bunları terk etmeyin. Başkasından kesinlikle muska almayın gerekiyorsa kendiniz yazın kendiniz takın. Bu tedaviye başlamadan önce kızım ayı var diye yanıma koşuyordu iki yaşında olduğu için fazla anlatamıyor ama geceleri yatmaya götürünce „anne, orda’ diye gösterdi ne orda dedim „ kurta ayı dedi sağına baktı soluna baktı tavana baktı. Başka bir günde yanıma koştu anne geliyor diye. Sana geliyor dedi sonra da. Gerçekten tedirgin oldum bu yaşananlar sadece yatak odasında oluyor. Geçen gece de yengem gılin yatak odasında yeğenimin yatağında görmüş bişeyler görmekle kalmamış seslerde duymuş. Artık kızımı da yağlıyorum okunmuş şu ile yıkıyorum okunmuş şu içiriyorum. Allah sıfamızı versin. Kendinize sağlam bir Rukyeci bulun arkadaşlar. Biz whatsapp dan tedavi görüyoruz olur mu demeyin oluyor biz bir aydır tedavi oluyoruz Allah’a şükür iyiye gidiyoruz. Herkese tavsiye ederim
Youtube dan bakın Mehmet Rukye (Mehmet Mergen)

Okudunuz mu?  Allah neden engelli insan yaratır

Kayıtsız Üye
Batıl inançlarınıza çocuklarınızı alet ederseniz psikolojilerinin bozulmasına sebep olabileceğinizin lütfen farkında olun. Çocuklar her şeyi çok çabuk kapar, her şeye çok çabuk inanırlar. Yapmayın etmeyin lütfen…


Kayıtsız Üye
aynısı benim başıma geldi 23 yıl oldu hocaya gittik babamla kağıda bir şeyler çizdi yatağımın altına koydum. Allah’ın yardımı kurtuldum

Okudunuz mu?  Peygamberimizin Yasakladığı Şeyler

Kayıtsız Üye
Merhaba 7 yaşında oğlum var çok terlediği için. üzerini değiştirmek için uykusunda kaldırdım üzerini değiştirdim oturduğu yerde iyi olup olmadığını sordum tuvaletinin olup olmadığını sordum Arapça bir şey söyledi ve ellerini tuhaf tuhaf hareket ettirerek gizlerini kaydırdı ve sırıtmaya başladı sizce oğluma musallat olmuş olabilirler mi? çok korkuyorum

Okudunuz mu?  Kulağına kulak çöpü ile karıştırınca abdest bozulur mu?

çocuğa musallat olan cin, cinler çocuklara musallat olurmu, bebeklere cin musallat olurmu

Bu kategoride yer alan Namazda gülmenin ölçüsü nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocuğa musallat olan cin’i nasıl etkisiz hale getirebiliriz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.