Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Çalışmamızın Karşılığını Alamazsak…

Çalışmamızın Karşılığını Alamazsak…

Hacı Engin
Diğelim ki okulda bir sınava çok çalıştık ama nerdeyse bizden daha az çalışan biri bizden daha yüksek not aldı.Ben çalışmamın karşılığını alamadım diyebilirim ve çok moralim bozuk bu durumda Allah’a mı sığınmalıyım dini açıdan ne yapmalıyım.Allah insanlara çalıştıklarının karşılıklarını verir ama ben alamadım.

Okudunuz mu?  Beyaz renkte porselen tabak

Zor bir soru gibi


Cevap: Çalışmamızın Karşılığını Alamazsak…

EarthQuake®
Emeklerin karşılığını inşAllah zamanı gelince alırsın. Bu dünyada veya ahirette, er geç verilir inşAllah. Önemli olan her durumda şükredebilmek, kanaatkâr olabilmek, tevekkül etmek. Başkalarıyla kendini karşılaştırma, herkesin rızkı, kazancı, yolu farklıdır. Selametle.


Yorum: Çalışmamızın Karşılığını Alamazsak…

Vasat
Alamadım hiçbir zaman alamadım. Bin dereden şu getiyorum Allah bana emeklerimin karşılığını vermiyor. 0.86 puan ile meslek sahibi olamadım. Ders çalışacak gücüm kalmadı. Herkesin içinde beni sürekli küçük düşürüyor. Tanıdıklarımın hemen hepsi emeklerinin karşılığını aldı. Bana vermedi. Ders çalışamıyorum. Yıllardır çektiğim eziyet çabası. Tam biraz nefes alayım derken yine atanamadım biktim biktim. Kuru kuru nasihat vermeyin. Başına gelmeyen bilmez.

Okudunuz mu?  Zikir konusunda işin ehli biri bana yardım edin

Yorum: Çalışmamızın Karşılığını Alamazsak…

opth
Hanımefendi, mesajlarınızdan anladığım kadarıyla sanırım öğretmensiniz. Kaç yıl olduğunu bilmiyorum ama uzun zamandır çok emek vermişsiniz. Ben öğretmen değilim ama çok iyi bilirim sıkıntılar içerisinde emek vermeyi. Çok acılı bir süreç. Sanırım önümüzdeki aylarda atama yapılacak. Birinin diğerine duası kabul olur derler. İnşAllah atananlardan biri de siz olursunuz. Tüm içtenliğimle diliyorum.

Okudunuz mu?  Yaşayacaklarımızı bizmi seçtik?

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben elektronik oyunlarla ilgili bir soru soracaktım. Internette okuduğum bir sitede şu görüşler var bunlar doğru mudur ben bu görüşlere dayanarak minecraft PUBG Cs.Go gibi oyunlar oynayailir miyim?

Bu tür oyunları kabul ederek benimseyerek oynamak tehlikelidir. Ancak imani bir kabul söz konusu olmadan oynanan oyun kimsenin imanına zarar vermez. Her halükarda bu oyunlardan uzak durmak gerekir.
Siz de içerisi küfürle dolu bir oyunu oynamakla imandan çıkmazsının,ancak ruhunuzu, kalbinizi kirletebilir bu gibi oyunlarda sakınmalısınız gibi şeyler okudum.

Okudunuz mu?  Sevgili ile konuşmak günah mı

Herbalife61
Meslek sahibi olamanıza üzüldüm, dini hassasiyet sahibi olmanız çok güzel. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. size benim ek iş olarak yapıp gelir elde ettiğim işi tavsiye ederim. yanlız herkesin öğrenebileceği bir iş olmasına rağmen maaşlı değildir ancak servet sahibi olabilirsiniz. 1 yıl önce bu işten 454 tl kazanırken şimdi ayda 6057 tl kazanıyorum. sizde servet elde etmek için bir yol arıyorsanız gelin bir bakın. size izleyip fikir sahibi olmanız için bir toplantıya katılmanız gerektiğini söylemek isterim. bana ulaşırsanız en yakın toplantının tarihini saatini size veririm. bende orada olacağım. zoom programını bilir misiniz Milli Eğitim Bakanlığının ders verirken kullandığı platform ona girmeniz gerekiyor. en yakı ntoplantı bu akşam 20.00 da size giriş linkini verebilmem için bana ulaşın. ismim yusuf öztürk

Okudunuz mu?  Saffi mezhebine göre gayrimüslümanlarla tokalaşmak abdest bozarmı (soru)

suavi
Zor değil, aslında çok kolay bir soru olmuş. Çalışmanın karşılığı diye bir şey yoktur. Karşılık alamıyorsan, sana öyle yazılmıştır. Tabii, insan kaderine başkaldırıp ahlaksızlık batağına batabilir. Sana öyle yazılmamış, zoruna gitmemesi gerekir. Silkinip, tövbe etmek için çok geç değil! Yine de her şeyin en iyisini O bilir.

Okudunuz mu?  Allah bizim için yazdığı kaderi değiştirmiyorsa o zaman dualarımızda kendimiz için bir şeyler istemenin

emeğimin karşılığımı, Emekler

Bu kategoride yer alan Fal baktıranın 40 gün Namazı kabul olmaz mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çalışmamızın Karşılığını Alamazsak… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.