Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
missa0
Abone

Yüzdeki oluşan lekeler için ne yapılabilir okunacak dua varmıdır?

Yüzdeki oluşan lekeler için ne yapılabilir okunacak dua varmıdır?

Kayıtsız Üye
yüzdeki oluşan lekeler için okumam gereken dua veya neyapabilirim cevaplarsanız minnettar kalırım şimdiden Allah razı olsun


Cevap: yüzdeki oluşan lekeler için ne yapılabilir okunacak dua varmıdır?

Desert Rose
Leke Tedavisinde bitkisel altarnatifler

Tariflerin etkileri cilt tipine göre farklılıklar göstermektedir.
Cilt sorunlarınız için öncelikle Doktora başvurmanız gerektiğini bir kez daha hatırlatalım.

Okudunuz mu?  Dini gecelerde eşinle ilişkiye girmek günahmı?

Elma Sirkesi :
Aynı miktarlarda Su ve Elma sirkesini bir kapda kaynatın

Daha sonra bu karışım ile yüzünüze buhar banyosu yapın.
Ayrıca gene Aynı miktarlarda Su ve Elma sirkesini ile yüzünüzü 3-4 günde bir silerek de cilt lekelerinizden kurtulabilirsiniz.

Anason Tohumu :
Anason tohumları bir kaba konarak üstünü kapatıncaya kadar su eklenir ve kaynatılır. Tohumlar süzülerek atılır ve elde edilen su soğuduktan sonra cilde masaj yapılarak sürülmesi haline cilt lekelerin önlenmesi ve canlılık kazanması sağlanır.

Okudunuz mu?  Lina ismi koymak caizmi?

Arpa Unu :
Arpa unu hamur haline getirilerek yüze maske halinde sürülür ve 2 saat süresince bekletilir. Bu işlem sonucunda yüzdeki lekeler yok olur.

Aşk Otu :
Aşk otu kökü kaynatılarak elde edilen sıvı, yüzdeki lekeleri yok eder.

Biberiye :
Biberiye, merhem haline getirilerek vücuda sürülerse cildi güzelleştirir, kırışıklıkları giderir. 2 gram kurutulmuş biberiye yaprağı ve çiçeği bir tas içinde 20 dakika kaynatılarak, vücut yıkandığında güzelleştirir, pürüzsüz hale getirir.

Okudunuz mu?  Eymen ismi türkiyede kaç kişide var

Maske :

Haftada bir gün bir tatlı kaşığı süzme yoğurt ve bir çay kaşığı
karbonatı karıştırın. Cildinizde bir saat bekletip ovarak çıkarın.

Bir çorba kaşığı eşit miktarda mısır unu , ıslatılmış kil, el kremi ve suyu karıştırın ve cildinize sürün. 5 dakika ovarak peeling yapın.

Okudunuz mu?  Cuma hutbesi türkçe metni

Bu, cildinizdeki ölü deriyi çıkarır ve porselen gibi cilde sahip olursunuz

Kudretnarı :

Kabakgiller familyasından, tırmanıcı, ince gövdeli, bir yıllık bir bitkidir. Yaprakları saplı ve el gibi parçalıdır. Meyvesi olgunlaşınca, birbirinden ayrılır. Meyveleri 10-15 cm boyunda şişkin ve iki uçta incelmiş şeklindedir. Üzerinde kabarcıklar vardır. Turuncu – sarı renktedir. Ev ilaçlarında, zeytinyağı ile karıştırılarak kullanılır.

Okudunuz mu?  Üzerinde ayet veya hadis yazan kağıt veya levhaları ne yapmak gerekir?

Egzama ve diğer cilt hastalıklarında faydalıdır. Yaraların çabuk kapanmasını sağlar. Kayınağacı :
Kayıngiller familyasından; kış aylarında yapraklarını döken güzel görünüşlü bir orman ağacıdır. Dalları salkım gibidir. Kabukları halka halkadır. Kabuk ve dallarının kuru distilasyonundan kayınağacı katranı elde edilir.

Kabuklarının suda kaynatılmasıyla elde edilen suyla yüz lekeleri, çiller giderilir. Kıllar temizlenir.

Okudunuz mu?  İnsanların sevgisini kazanmak

Yüzümdeki İzler ve Lekeler İçin Dinen Yapılabilecekler

Aliyaser
Beni bu konuda lütfen yargılamayın. Bu konu gerçekten çok canımı sıkıyor. Yüzümde akne skarları, sivilce izleri v.s var. Allah’ıma binlerce şükürler olsun. Şikayetçi değilim lakin düzeltmek için ne yapabilirim? Herhangi bir dini yöntem var mıdır?

Okudunuz mu?  Kadının ev içi kıyafeti nasıl olmalıdır?

Yorum: Yüzdeki oluşan lekeler için ne yapılabilir okunacak dua varmıdır?

mum
Yüzünde olan sivilce lekelerini gidermen için tedavi olman caizdir.
En doğru yol cildiye doktoruna gitmektir.


Kayıtsız Üye
Güzel kardeşim seni çok iyi anlıyorum,bende aynı dertten muzdarip bir fukara-i can’ım.Hâl ehlinden olmayanlar anlamaz,doktora git der keser atar yada dalga geçer,cahil yol bilmez zanneder ancak her şifayı veren elbetteki Hazreti Vedüd’dür.Her namaz sonrası Rabbine bildir ısrarla dileğini,O mübarek nurundan yüzüme serp kurtar bu dertten beni diye ısrarla o kapıda dur,Rabbin seni bulur ve duyar.Allah cümlemizin hayır dualarını kabul buyursun inşaAllah.

Okudunuz mu?  Küçükken tutulmayan oruçların fidyesi ve kazası

Vasat
Bunun üstünden çok geçmiş ama ben aratarak buldum bu konuyu. Benim de böyle sorunum var. Biliyorum daha kötü durumda olan insanlar var. Ben doktora da gittim geçmedi. Güneş lekesi, sivilce ve kılcal damarlarım çok belirgin. Yüzüme fondöten benzeri şeyler sürmek istemiyorum gözenekleri tıkıyorum var mıdır etkili bir dua

Okudunuz mu?  Cenaze namazında tekbirlerden birini unutmanın hükmü nedir

yüzdeki lekeler için dua, cilt lekeleri için dua, yüz lekeleri için dua

Bu kategoride yer alan Çocuğa musallat olan cin'i nasıl etkisiz hale getirebiliriz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yüzdeki oluşan lekeler için ne yapılabilir okunacak dua varmıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.