Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

Gece uyurken bir ara gözlerimi açtım birinin bana dokunacağını hisstetim.. Kabusmudur nedir?

Gece uyurken bir ara gözlerimi açtım birinin bana dokunacağını hisstetim.. Kabusmudur nedir?

NURİMERCAN
selamünaleyküm..yıllar önce başımdan bir olay geçti..gece uyurken bir ara gözlerimi açtım birinin bana dokunacağını hisstetim bir el bacağımı kavradı sanki beş parmak hissettim canımı acıtmadı ama çok ürperdim o an içimden ya ellerimi tutarsa dedim 2 elimi tuttu çaprazlamasına başımın üstüne bastırdı oan bağırmak istedim sesim çıkmadı hala etkisini hissederim.bu ne olabilir selam ve dua ile..

Okudunuz mu?  İyi büyü yapmak günah mı?

Cevap: gece uyurken bir ara gözlerimi açtım birinin bana dokunacağını hisstetim.. Kabusmudur nedir?

hayko12345
Arkadaşlar banada oldu o şey 2-3 yıl önce annem falan kabus dedi bende öyle sandım ama hala korkuyorum benide önce beş parmakli bir şey tuttu bacağımı parmakları çok uzundu yani görmedim ama hissediyordum kafamı kaldırıp bakamadım hırsızdır falan diye ama kalkmıyordu kafam görünmezdi sanki sonra benimde kolumdan tuttu iki elimi göğsümde birleştirdi ve göğsümde inanılmaz bir ağırlık hissettim sanki kemiklerim kırılacaktı acaba nedir bu bilen biri söyleyebilrimi lütfen?

Okudunuz mu?  Mesnevide neden Tanrı kelimesi kullanılmış?

Cevap: gece uyurken bir ara gözlerimi açtım birinin bana dokunacağını hisstetim.. Kabusmudur nedir?

emniciba
Bu vakkalara karabasan diyolar
bana kalırsa tek çözum yatarken felak nas ayetel kürsi dua okumak


Yorum: lütfen bana bir çare

Kayıtsız Üye
arkadaşlar aslında benim sorunum başka ben uyurken biri üstümü açtı ama gerçek mi rüyamı bilemedim ve sonradan bağırmaya başlayacaktım ki sanki dilim tutuldu lütfen bana yardım edin. Bu arada bunu anneme anlattım böyle zamanlarda kelimei şahadet getirmemiz ve ayetel kürsü yü okumamız gerekiyormuş yorumlarınızı bekli yorum

Okudunuz mu?  Banyoda tırnak kesmek

arifselim
Bu yaşadığın büyük ihtimalle rüyadır ve rüyada bu tür şeylerin görülmesine kabus denir. Bunların bir yorumu yoktur ve hatta bunları önemsemeye bile gerek yoktur. yandıktan sonra euzu besmele çek. Eğer biliyorsan ayetel kürsiyi okuman güzel olur.


Kayıtsız Üye
Benimde saat gece 3 gibi üstümdeki battaniyeyi az bişey çekip bıraktılar kulaklığın cızırtısına uyanmıştım müziği kapatıp ekran kilit tuşuna bastım ve battaniye 10 cm felan çekip bıraktışar o an odada çok kuvvetli bir enerji hissedip gözlerimi kapattım ve bildiğim dua ları okudum ve gözümü açtiğimda bişey görmedim

Okudunuz mu?  Teheccüd namazı

Kayıtsız Üye
Selam. Benim sorun bam baska üc gecedir uyurken bir kadin kolumdan tuttup beni kaldirmaya calisti. Bu gecede aynisi oldu. Bayagi bir güclü kadin tam cekerken bir uyaniyorum kayboluyor kim bu. Artik dün gece tam aynisi olurken kolumu cektim küffür ettim. Biri bunu aciklayabilirmi kim bu beaz tenli kapalimi acikmi tam goremiyorum. Pirt kaybolup gidiyor

Okudunuz mu?  Düşünce Dinden Çıkarır mı ?

CeyhuN_
insanlar uyku ile uyanıklık hali arasında pek kendine olmaz. manasız veya korkunç şeyler hissedilerbilir, hayal edilebilir. psikolojiktir. üzerine düşünmemek gerek.


uykuda birinin dokunması, uyurken birinin dokunduğunu hissetmek, uyurken birinin dokunmasi

Bu kategoride yer alan Karabasan neden gelir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece uyurken bir ara gözlerimi açtım birinin bana dokunacağını hisstetim.. Kabusmudur nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.