Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:53
Gusul
Yönetici

Gece uyurken farkında olmadan gelen sıvı nedir,gusül gerekir mi?

Gece uyurken farkında olmadan gelen sıvı nedir,gusül gerekir mi?

misafirim..
Merhaba hayırlı Cumalar,benim sorum şu olacaktı dün gece uyurken idrar gelir gibi bir his geldi ve sonra elimle spermin tepesine baktım hiçbirşey yoktu sonra sabah kalkınca iç çamaşırıma baktım ne bir kurumuş döll nede sıvı döl veya bende herhangibi bir rahatlamış yoktu iç çamaşırıma kaçkere dikkatlice baktım hiçbirşey yoktu spermin ucundada herhangibi bir pislikte yoktu o sıvı büyük ihtimalle çişdi ve ben öyle olduğunu düşünüyorum çünkü ben tuvaletden çıkınca damla damla gelior acaba bu durumda sizce neyapayım?Abdest gereklimidir?

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken küpe deliklerini bir defa mı yoksa üç defa mı yıkamalıyız

Cevap: Gece uyurken farkında olmadan gelen sıvı nedir,gusül gerekir mi?

Ercan
Meniyi gözünüzle görmedikçe gusül gerekmez kardeşim. Gelen sıvı dediğiniz gibi idrar da olabilir. Bulaşan yeri yıkamanız yeterildir.


uykuda gelen sıvı, gece yatarken akan sıvı, Uykudagelenslvl

Bu kategoride yer alan Gusül abdestin de burna sabun kaçması halinde gusül tekrarlanmalı mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece uyurken farkında olmadan gelen sıvı nedir,gusül gerekir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.