Anasayfa
5 Ocak 2022, 4:13
Gusul
Yönetici

Gece rüyadan sonra gelen sıvı

Gece uyandıktan sonra gelen sıvı

pluton123
Bu birkaç kez daha da başıma geldi.Gece uyurken birden uyanıyorum.Bir rüya görerek uyanıyorum.Rüyamda bir kadın orasını burasını açıyor işte.Cinsel bir rüya yani.Ve bu rüyanın sonunda ben uyanıyorum ve kaltıgımda cinsel organımın (penis) ucundan bir miktar sıvı boşalıyor.Ama bu meni değil çünkü yapışkan değil.Mezi olması gerekiyor.Abdest aldım bu olaydan sonra.Ve kalktıgımda da birkaç sefer daha olmuştu hep idrarım oluyor.Lütfen bir çare bulun neden böyle oluyor.Hem uykum bölünüyor hemde sarhoş gibi oluyorum.Bu olaylardan sonra kendimi kötü hissediyorm.Sadece abdest aldım bilmiyorum gusülde almam gerekirmi . Lütfen yardım edin.Bu olay neden gerçekleşiyor.Daha önce başına gelen varsa bir çözüm yolu söylesin. Gecenin bir vakti napmam lazım.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken burna su vermezsek gusül sahih olur mu?

Ve neden böyle bir rüya görüp mezi akıyor neden böyle oluyor bu olaydan sonra kendimi çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin. Ne yapmam lazım


Cevap: Gece rüyadan sonra gelen sıvı

yandı_yurek
Gece Rüyada İltiham sizinki . Rüyada İltihamdan sonra Peygamber Efendimiz(s.a.v)’in dediği üzere Rüyada İltiham olan kimse Gusül Abdesti Alması gerekir …


Gece rüyadan sonra gelen sıvı

tgturr
Oncelikle cümleten selamın aleyküm
Arkadaşlarım bir şey soracağımBu birkaç kez daha da başıma geldiGece uyurken birden uyanıyorumBir rüya görerek uyanıyorumRüyamda bir kadın orasını burasını açıyor işteCinsel bir rüya yaniVe bu rüyanın sonunda ben uyanıyorum ve kaltıgımda cinsel organımın (penis) ucundan bir miktar sıvı boşalıyorAma bu meni değil çünkü yapışkan değilMezi olması gerekiyorAbdest aldım bu olaydan sonraVe kalktıgımda da birkaç sefer daha olmuştu hep idrarım oluyorLütfen bir çare bulun neden böyle oluyorHem uykum bölünüyor hemde sarhoş gibi oluyorumBu olaylardan sonra kendimi kötü hissediyormSadece abdest aldım bilmiyorum gusülde almam gerekirmi Lütfen yardım edinBu olay neden gerçekleşiyorDaha önce başına gelen varsa bir çözüm yolu soylesinGecenin bir vakti napmam lazım .Ve neden böyle bir rüya görüp mezi akıyor neden böyle oluyor bu olaydan sonra kendimi çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin Ne yapmam lazım gusülde alamıyorum.Akan sıvı mezi .Napmalıyım.Gusül almaya vakit olsa alacağım ama zor durumdayım.Net cevaplar istiyorum.Lütfen bilgisi olanlar yorumunu çekinmeden yazsın.

Okudunuz mu?  Rüya görüp ıslaklık yoksa

Cevap: Gece rüyadan sonra gelen sıvı

tgturr
İşin ilginç tarafı hep kalktıgımda sıvı aktıktan sonra idrarımın olması ne alaka sizce ?

Bende istemiyorum böyle olmasını demin bir arkadaş yazmıs rüyada iltiham diye gusül almak gerekli diye ama alamıyorum.Ancak 10-12 saat sonra alabilirim bir çözüm bulmamız lazım.

Okudunuz mu?  Klozet taharet nasıl alınır

Ve sıvı bende şehvetsiz ve isteksiz akıyor rüyadan sonra ve meni değil mezi ?


yandı_yurek
kardeşim Rüyadan sonra akan sıvı meni olur ve gusül gereklidir … Mezi diyorsan gusül gerekmez.


bicaree
Aleyküm selam kardeşim…Onun mezi mi meni mi olduğunu anlaman zor zira meni 30 dk kadar sonra su haline gelir onu idrar veya mezi olarak algılamak mümkün en sağlam ihtimal gusül almaktır. Neden 10-12 saat geçmeli kardeşim gusül için onu anlayamadım ?

Okudunuz mu?  Gusülde Şaşırma

Kayıtsız Üye
Selamın Aleykum abiler. Ben rüyamda cinsel bir temas halindeydim ama sanki rüya olduğunu biliyor gibiydim. Sevhet duymaya başladım(sanki boşalıyormusum gibi) sonra uyandım baktım bir sıvı yoktu. 1 dakika felan sonra zorlayinca meni gibi bembeyaz olmayan ama tamamen şeffaf da olmayan, ince beyazlı bir damlacık sıvı geldi. Hafif bir kokusu var gibiydi benim orucum bozulmusmudur. Fiskirarak gelmeyen sıvı gusülu gerektirir mi ?

Okudunuz mu?  Gülmekten dolayı gelen göz yaşı abdesti bozar mı?

mum
Fışkırarak gelmeyen ve avuç içinden az olan akıntı meni değildir, gusül gerekmez.


Rose_love
Selamun Aleykum,
Öncelikle buna benzer konular olduğu için yeni konu açmam uygun mu bilmiyorum, kusura bakmayın. Benim başıma şöyle bir olay geldi gece ne rüya gördüğümü tam hatırlamıyorum. Sabah namazına kalktım afedersiniz tuvalet ihtiyacımı giderdim ondan bir 5 dk sonra belki banyo yapmaya hazırlanıyordum ki iç çamaşırımda ıslaklık gördüm. Sadece şu gibi ıslaklıktı. Bu akıntı ne zaman oldu bilmiyorum, gece hatırlamadığım bir rüya mı gördüm yoksa terledim mi yahut tuvalet ihtiyacından sonra bir akıntı mı oldu bilmiyorum. Lakin meni sarımsı olur diye okumuştum ki benim akıntım sarımsı değil şu gibi olduğu için kendimde ne olduğunu bilmediğim için gusül almadan namaz kıldım. Bu yaptığım doğru bir davranış mı, yoksa gusül abdesti almalımıyım?

Okudunuz mu?  Okula gidiyorum rüyalandım gusül almalı mıyım?

arifselim
Aleykum selam. Öyle bir akıntı ne erkekler için nede kadınlar için guslü gerektirmez. Meni olsa bu belli olur ve o zaman gusül alırsın ama öyle bir sıvı meni değildir. Bu yaptığın doğrudur. Allah kabul etsin.


islamgenci
Selamun aleyküm.
Bu sabah rüya görerek uyandım çamaşırımı kontrol ettim ancak bir ıslaklık yoktu. Birkaç dakika geçmeden odama geldim ve tekrar kontrol ettiğimde serçe parmağın üçte biri kadar ıslaklık vardı. Hemen idrarımı yaptım ve idrara başlar başlamaz yapışkan sıvı gelmeye başladı. Bu durumda gusül abdesti almalı mıyım?
Acil cevap verirseniz, birde net cevap verirseniz (yalnızca gusül gerekir veya gerekmez şeklinde) sevinirim.

Okudunuz mu?  Gusülde Burna Su Çekmek

Bu arada istimna falan yapmadım. Ayrıca gelen sıvılar şehvetsizdi. Aradan şimdi 1.5 saat falan geçti ve tamamen kurudu diyebilirim. Gözle görülmesi neredeyse imkansız.


arifselim
Aleykum selam.

Öncelikle erkek veya kadın olduğunuzu lütfen bu tür sorularda açıklayınız!!!

Rüyada cinsel ilişki gören ve orgazm olduğunu hisseden kadın, ıslaklık görmese de gusül almalıdır. Erkek ise mutlaka meninin olup olmadığına dikkat etmelidir. Meni yoksa erkeğin gusül almasına gerek yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada boşaldığını görmek ama meni gelmezse gusül gerekir mi

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm durumum şöyle ben bu sabah kalktığımda çamaşırımda ıslaklık akıntı falan yoktu gece rüyalandığımı da hatırlamıyorum uyandıktan bir süre sonra her halde bir 15 20 dakika falan çamaşırımda sarı akıntı meydana geldi çamaşırda ilk önce renksiz şu gibi görünüyordu sonradan hafif sarılaştı benim normal günlük akıntım da sarı renktedir yumurta akı gibi uzayan bir akıntı dır ama daha önce hiç meni görmediğim dikkat etmediğim için meni akıntısı mıdır bilmiyorum bu akıntı çamaşırımda tabaka oluşturmadı kuruyunca toz da olmadı ben yinede hemen gusül aldım ama bu akıntı meni midir? Meni akıntısı nasıl olur hanımlarda

Okudunuz mu?  Günlük yaşantımızda akla gelen mantıksız saçma gelen düşünceler gusül abdesti gerekir mi

muvaffak
Kadınlardaki meni ile erkeklerin menisi arasındaki doktorların belirttiği şekliyle ayırt edici fark, bir meni türünün diğerinden daha yoğun olmasıdır.


Kayıtsız Üye
Kardeş, adamı yorgun oluyor, uyumak istiyor, kalkınca kafası daha da ağrıyor. Ooo….


eray
Öncelikle Selâmün aleyküm. Bir sorum olacaktı kafamı kurcalıyor günlerdir. Neredeyse her gün uyandıktan 1saat sonra veya 15dakika sonra ince bir sıvı geliyor 1-2damla civarı ve bu rüya görmememe rağmen oluyor. Uyandıktan sonra kontrol ediyorum ama hiçbir şekilde sıvı olmuyor dediğim gibi dakikalar sonra geliyor ve bu sıvı idrardan sonra da bir damla kadar geldikten sonra kesiliyor. Bunun için gusül abdesti almam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler. Hayırlı ramazanlar…

Okudunuz mu?  Meni ve meziyi nasıl ayırt edebilirim hangisi gusül gerekririr?

ACİLSERVİS
Gusül gerekmez. Mezinin ne olduğunu araştır ve öğren.

Bu kategoride yer alan Rüyada ihtilam olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece rüyadan sonra gelen sıvı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.