Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:05
sizden9
Abone

Rüyadan sonra gelen sıvı

Rüyadan sonra gelen sıvı

pluton123
oncelikle sa arkadaşlar.
3gündür sabah uyandığımda bir sıvı akıyor tam uyanırken . Ve ilk günkü rüya ile olmuştu ve akan sıvı yapışkandı.Diğer ikisi ise bugünde dahil olmak üzere yapışkan değildi .Nolur yardım edin ilkinde gusül aldım ve diğerindede aldım.Bugünkündede almak zorundamıyım.Artık hergün banyo yapar gibi oldum.Bu sıvılar neden akıyor.Bazıları yapışkan değil.Ne yapmam lazım bu durum olması gereken bir şeymi 3 gündür akıyor sıvı lütfen yardım edin arkadaşlar.

Okudunuz mu?  Gusulde su yutmak

Cevap: Rüyadan sonra gelen sıvı

pluton123
Yardım edin lütfen herkese cevap yazılmış bana neden yazılmadı


Cevap: Rüyadan sonra gelen sıvı

pluton123
ancak gelen sıvı baya var bir damla gibi değil sizce bu sıvı nedir gusül almam gerekiyormu 2 saat önce oldu yardım edin nolur

Okudunuz mu?  Tevbe ettikten sonra başıma belalar gelmeye başladı bu belalar Allahtan bir ceza mi acaba?

Cevap: Rüyadan sonra gelen sıvı

OxyGen`s
Kardeşim Gusüllenmen gerekiyor . Cünüp cünüp gezme etrafta.

Resulullah (s.a.v.)’a: Bir kimse elbisesinde ıslaklık bulsa, ancak ihtilam olduğunu hatırlamasa yıkanması gerekir mi? diye soruldu. Resulullah (s.a.v.): Evet gerekir diye cevapladı. Sonra ihtilam olduğunu görüp de yaşlık göremeyen kimseden soruldu. Resulullah (s.a.v.): Ona gusül gerekmez dedi.. (2)

Okudunuz mu?  Gusülsüz oruç kabul görür mü ?

Bak kardeşim ailenin kızacağını sanmıyorum. Gidersin babana böle böle dersin anlayışla karşılar baban. Çünkü aynı şeyler onun başınada gelmiştir.


pluton123
kardeşim tamam da benim 3 gündür geliyor neden böyle ayda bir kere 3 haftada bir kere falan ihtilam olmak lazım değil mi

Okudunuz mu?  Müslüman olmayıpta cennete girecek insan varmı

uyandıktan sonra gelen bir damla sıvı

Bu kategoride yer alan İmanda Vesvese İle Alakalı Dört Hadis Ve Şerhi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyadan sonra gelen sıvı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.