Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:21
sizden09
Abone

Sinirliyken yemin etmek

Sinirliyken yemin etmek

ikindi
ben sinirliyken yemin ettim.o yemin peki gecerli oluyormu?Allahin adina yemin ederimki… dedim


Cevap: Sinirliyken yemin etmek

emniciba
yalanın geçerli . 3 gün oruç ya da 10 aç doyuracaksın orta dereceli yemekle. zaten İslam dini sabırla olur o zaman sabırlı olaman gerekirdi sabır çok önemli yeri var dinimizde .

Okudunuz mu?  Aroma Verici Haram Mı

Sinirliyken Yemin Etmek

Bukal
İyi akşamlar annemle telefonla konuşuyorduk be çok sinirliydim şimdi Allah canımı alsın teyzemi arayıp bağıracağım dedim annem arama dedi aramadım ama çok sinirliydim günahı nedir acaba nasıl tövbe edebilirim


Yorum: Sinirliyken yemin etmek

Ensar
Yemin Allah üzerine edilir. Siz bu anda Allah adına yemin ettiniz mi? Ettiyseniz o halde kefaret vermeniz gerekir. Ancak söylenenler yazıldığı gibiyse kefaret vermenize gerek yoktur bu tür sözler (Allah canımı alsın) yemin kapsamına girmez

Okudunuz mu?  Namazda Kur'an okumaya ne denir

Bu sizin sinir anınızda davranmış olduğunuz anormal bir tavır olmuş. Sizden istenen hürmet ve saygı çerçevesinde davranmaktır. Kendinize hakim olun sinirin öfkenin şeytandan olduğunu hatırlardan çıkarmamalısınız.


sinirliyken yemin etmek, sinirliyken edilen yemin

Bu kategoride yer alan Dinimiz kız kaçırmaya nasıl bakıyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sinirliyken yemin etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.