Anasayfa
16 Ocak 2022, 23:21
missa05
Abone

Satanist ya da ateist grupların söylediği şarkıyı dinlemek doğru mu?

Satanist ya da ateist grupların söylediği şarkıyı dinlemek doğru mu?

Kayıtsız Üye
Satanist ya da ateist grupların söylediği şarkıyı dinlemek doğru mu?


Yorum: Satanist ya da ateist grupların söylediği şarkıyı dinlemek doğru mu?

arifselim
Şarkıların dinlenilmesi esasen sorunludur. Kaldı ki bu tür dinsiz veya kafir kişilerin söylediklerinde imana ve islama aykırı olacak çok daha fazla şeyler olabilir. Bu şekilde ayırmaktan ziyade bir müslüman olsa bile haram bir şeyi yapıyor yada söylüyorsa bundan da sakınılması icap eder.

Okudunuz mu?  Araçlara kasko yaptırmak caiz midir?

ateist şarkıcı dinlemek günahmıdır, Ateistlerin şarkılarını dinlemek günahıdır, ateistlerin sarkilarini dinlemek gunahmi

Bu kategoride yer alan Yatarak Kuran okumak ve dinlemek caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Satanist ya da ateist grupların söylediği şarkıyı dinlemek doğru mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.