Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

İdrar Sıçraması

İdrar Sıçraması

Kayıtsız Üye
İstibra yapmak kanallarda kalan idrarın boşalmasını sağlamaktır Bu idrarda birkaç damla kadardırDolayısıyle elbiseye veya bedene değmesinden dolayı namaza engel teşkil etmez.

Bu yazıyı Yazmısınız Ama k.b yın bisi sorucam Simdi Abdest Aldıktan sonra 1 2 damla Elbiseye DamLarsa Abdest BozulurMu ?

Okudunuz mu?  Tırnaklar nasıl kesilir sünnet

Cevap: İdrar Sıçraması

tekturk
Hayır kardeşim bozulmaz , sen ayakta idrar etme , vede idrar bittikten sonra onu sol tarafına eğilerek IKINDIKtan sonra birkaç kez SIK , son damlalarda aksın tamamdır , ondan sonra akacak olan damlalar artık özürdür ve abdest bozmaz…
Eski dedelerimizin bir pratiği varmış, don veya kilodun iç kısmını şu ile ıslatmak, o zaman idrar damlayıp damlamadığını anlayamıyacağın için , için rahat olacak..

Okudunuz mu?  Bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir

İdrar sıçraması kabir azabı mıdır?

sultan_147
Selamun aleyküm hocam. Ben idrarımı tutamıyorum hocam ve kabir azabından korkuyorum. İdrar sıçratıyorum. Doktora mı gitmeliyim. Kabir azabı çeker miyim?


Yorum: İdrar Sıçraması

mum
İdrar tutamama bir hastalıktır tedavi ol, bevliye doktoruna git. Sıçratma ayrı bir konu, kabir azabına sebep olan idrar, bilerek sıçratılan idrardır.
Rahatsızlıktak dolayı damlayan idrar buna dahil değildir.

Okudunuz mu?  Başkasının vücuduna dokunmak kul hakkı olur mu

Kayıtsız Üye
Bu idrar sıçraması bilerek yapılan idrar sıçraması benim kafamda şu takıldı.şimdi ayakta idrar yaparken sıçrama ihtimali fazladır. diyelim bu kişi ayakta yapıyor ve dikkat etmeye çalışıyor.ama yine de sıçrasa günah mı çünkü oturarak yapabilirdi.yani bilerek mi sıçratmış olur.

Okudunuz mu?  Tövbe İle İlgili Ayet Ve Hadisler Hikâyeler

ACİLSERVİS
Ayakta idrar yapmak sıçramasına da razı olmak demektir. Üzerine sıçratmasa da temizliğini iyi yapamayacağından bu sefer çamaşıra damlar.


Ratz
Ben küçük tuvaletten sonra azıcık bir ıslaklık hissettim ve sonra idrar sıçramış diye oraya banyoda su döktüm sonra kasık bölgesine de sıçramıştır diye su döktüm ancak kurulanmadan iç çamaşırı giydim şimdi bu necis midir?Kurulanmayi beklemek gerekir miydi?

Okudunuz mu?  İstemeyerek namazı kaçırmak

ACİLSERVİS
Kirlenmiş yeri yıkayarak temizledin. Kurulanman şart değil.


rüyada üzerine idrar sıçraması, rüyada üstüne idrar sıçraması, rüyada idrar sıçraması

Bu kategoride yer alan İlk yaratılan insanın yaratılış tarihi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar Sıçraması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.