Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:14
Oruc
Yönetici

Müstehcen görüntülere bakmakla oruç bozulur mu ?

Müstehcen görüntülere bakmakla oruç bozulur mu ?

Kayıtsız Üye
Benim bir Ramazan ilgili bir sorum var, biraz ilginc gelebilir size. Ben Ramazan ayinda herkez gibi oruc tutiyordum AMa bana böle bisey oldu. Bazen kilodumda bir ıslaklık vardi, AMa cikarip bakinca bisey görünmiyordu, koklayinca bisey yoktu ama o ıslaklık gecmiyordu bir türlü, ben bu Ara erkegim. Acaba Meni olabilirmi cunkü bazen penisimi kasidiktan sonra hisediyord. Bide galiba bir kere internet de bir Kadina Bakmistim ve hemen 1dakka sonra kapatmistim, istimna aklima bile gelmemisti o anda. Acaba Orucum bozulmusmuydur, cunkü Öle kefaret tutmak Gerekiyo Meni olursa cunkü bir kaç gün hep izlak gibiydi .
Ve Bidaha, ben Erkegim.

Okudunuz mu?  Oruçlu iken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı?

Cevap: Müstehcen görüntülere bakmakla oruç bozulur mu ?

bekir34
< Benim bir Ramazan ilgili bir sorum var, biraz ilginc gelebilir size. Ben Ramazan ayinda herkez gibi oruc tutiyordum AMa bana böle bisey oldu. Bazen kilodumda bir ıslaklık vardi, AMa cikarip bakinca bisey görünmiyordu, koklayinca bisey yoktu ama o ıslaklık gecmiyordu bir türlü, ben bu Ara erkegim. Acaba Meni olabilirmi cunkü bazen penisimi kasidiktan sonra hisediyord. Bide galiba bir kere internet de bir Kadina Bakmistim ve hemen 1dakka sonra kapatmistim, istimna aklima bile gelmemisti o anda. Acaba Orucum bozulmusmuydur, cunkü Öle kefaret tutmak Gerekiyo Meni olursa cunkü bir kaç gün hep izlak gibiydi .
Ve Bidaha, ben Erkegim. >

1- İdrar, 2- Meni, 3- Mezî, 4- Vedî.

Okudunuz mu?  Şaban orucuna nasıl niyet edilir

Bunlardan guslü gerektiren yalnız menidir. Meninin üç özelliği vardır:

1- Sıçrayarak çıkması,
2- Hazzın hasıl olması.
3- Yaş iken hamur kokusunu, kuru iken yumurtanın beyaz kısmının kokusunu vermesidir.

Vedî. idrardan sonra çıkan katı ve beyaz bir sudur. Mezî de beyaz ve ince bir su olup şehvet hissi galebe çaldığı anlarda meydana gelen bir sudur. Binâenaleyh söz konusu "vedi” ve "mezi”den dolayı gusül gerekmez.

Okudunuz mu?  İslamiyet öncesi oruç var mıydı ve nasıl uygulanmakta idi?

kadına bakmak orucu bozmuyor ama kardeş orucunuzun sevabını azaltıyor


Lütfen yardım edin

misafir1233
oruçluyken video izledim mezi geldimi emin deilim biraz zaman gectikten sonra idrar yaparken önce bir sivi cikti galiba ve sonrada cikti galiba simdi orucum bozuldumu kefarete mi girdi yoksa sadece mezi idi bozulmadimi çok şüphedeyim yardim edin

Okudunuz mu?  Hemoroid kanaması orucu bozar mı

Yorum: Müstehcen görüntülere bakmakla oruç bozulur mu ?

ACİLSERVİS
Amacın oruç tutmak ise orucun nasıl tutulduğunu öğren. oruç sadece mideyi aç bırakarak tutulmaz. Mezi gelmesi ile oruç bozlulmaz.


Bakmaktan oruç bozulurmu

Bu kategoride yer alan Göğüs masajı yapmak orucu bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müstehcen görüntülere bakmakla oruç bozulur mu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.