Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:22
missa05
Abone

Hz. Adem ve Hz. Havvanın nikahları nasıl oldu?

Hz. Adem ve Hz. Havvanın nikahları nasıl oldu?

Kayıtsız Üye
Hz. Adem ve Hz. Havvanın nikahları nasıl oldu konu hakkında bilgiler verir misiniz ?


Yorum: Hz. Adem ve Hz. Havvanın nikahları nasıl oldu?

arifselim
İlk yaratılan insan olan Adem aleyhisselam ve annemiz Hz. Havva’nın nikahları yani birbirlerine helal kılınmaları cennette meydana gelmiştir. Esasen onlar birbirleri için yaratılmışlardır. Onlar yaratılan ilk insanlardı. Bu konuda geçen bazı rivayetler olsa da esas olan onların birbirlerine Allah tarafından helal kılınmasıdır.

Okudunuz mu?  Ülke ile ilgili sözler

hz ademin nikahını kim kıydı, hz.adem ve havvanın nikahını kim kıydı, hz adem ve havvanın nikahını kim kıydı

Bu kategoride yer alan Satanist ya da ateist grupların söylediği şarkıyı dinlemek doğru mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz. Adem ve Hz. Havvanın nikahları nasıl oldu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.