Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
missa03
Abone

Sabun büyüsü diye bir şey var mı?

Sabun büyüsü diye bir şey var mı?

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm arkadaşlarım ben sizlere bir şey sorucaktım büyü gerçekten var mıdır yani geçen gün kadının biri hasta olan arkadaşımın annesini hiç tanımadığı halde gördüğünde senin oğluna büyü yapılmış sabun gibi eriyip biticek demiş. arkadaşımın beyninde tümör var ve çarşamba günü ameliyat olucak yaşama şansı %10 birde böyle büyü lafı falan duyunca hepimizin morali bozuldu bu büyüleri bozmak mümkünmüdür ya da yapılabilecek bir şey varmıdır.. yardımcı olursanız sevinirim. Allah’a emanet olunuz.

Okudunuz mu?  Kocam ve ailem

Cevap: Sabun büyüsü diye bir şey var mı?

_müberra_
ve aleyküm selam…..
bu sabun ,yada paslı bıçak büyüsü falan ,halk arasında lafı çok dolaşır derler de…
aslı olmasa gerek. çünkü ecel anca Allahınc.c. takdir etttiği an "ne bir an beri ne bir an ileri gider"
sihir,nazar konusunda peygamberimiz s.a. v. felak ve nas surelerini buyurmuşdur

Okudunuz mu?  Cennet ve cehennemden sorumlu melekler isimleri

Sabun büyüsü yapıldığı nasıl anlaşılır

Kayıtsız Üye
Arkadaslar selamın aleykum.
2-3 aydir garip hissediyordum, intihari düşünüyordum, bir gun evde kapi esiginde bir muska buldum.ardindan akrabamin daha önce gittigi bir hocaya gittim ve herseyi hocaya anlattim ama muska buldugumu soylemedim..
Hoca bana evinde muska var dedi ardindan kimsenin bilmedigi 5-6 yil önce basima gelen biseyi doğru bildi bende hocaya guvendim.
Benden 450 tl istedi her gun eve sirke suyu sıkmami, yatmadan önce abdest alip belirli dualari okuyup yatmami soyledi.simdi benim sordugum buyu isi gercekmidir ne yapmaliyim?

Okudunuz mu?  Hululi mezhebi ne demektir ?

Yorum: Sabun büyüsü diye bir şey var mı?

arifselim
Aleykum selam. Para ile bu işleri yapanlardan uzak durun. Size kuran ve peygamberin duaları yeter. Bu adamın neye dayanarak söylediği ve muskada ne olduğunu biz bilemeyiz.


sabunla yapılan iyi buyu varmidr, Muska diye bir şey varmı, toprak büyüsü 28.gün

Bu kategoride yer alan Hicret eden müslümanlara ne denir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabun büyüsü diye bir şey var mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.