Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:06
sizden06
Abone

Namaz kılarken cemaatten biri sesli dua okuyunca kafam karışıyor !

Namaz kılarken cemaatten biri sesli dua okuyunca kafam karışıyor !

Şebir88
mesela subhaneke duasını okuyoruz misal Sübhânekellâhümme ve bir hamdik ve tebârekesmük derken ben tebârekesmük derken yanımdaki sesli bir şekilde Sübhânekellâhümme ve bir hamdik diyor mesela ondan sonra ben nerde kaldığımı şaşırıyorum kafam karışıyor duayı baştan alıyorum bir sakıncası varmı ?

Okudunuz mu?  Vesvese üzerine düşünmek zararlı mıdır?

Cevap: namaz kılarken cemaatten biri sesli dua okuyunca kafam karışıyor !

Hoca
< mesela subhaneke duasını okuyoruz misal Sübhânekellâhümme ve bir hamdik ve tebârekesmük derken ben tebârekesmük derken yanımdaki sesli bir şekilde Sübhânekellâhümme ve bir hamdik diyor mesela ondan sonra ben nerde kaldığımı şaşırıyorum kafam karışıyor duayı baştan alıyorum bir sakıncası varmı ? >
yine baştan alırsın sorun biter:)
Kardeş hepimizde bazen hassas devreler oluyor, birileri sesli okuyunca şaşırıyoruz ama bu zaman olursa normal değil.
Bazen bin kişi olsa ve hepsi sesli okusa umrumda olmuyor.:)

Bu kategoride yer alan Derste yemek yemek yazsak ve yersek dinen sakıncası olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılarken cemaatten biri sesli dua okuyunca kafam karışıyor ! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.