Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:24
Namazlar
Yönetici

Tek başına namaz kılarken sesli okunur mu?

Tek başına namaz kılarken sesli okunur mu?

mum
Namaz kılarken sesli okunur mu, namazda sureler sesli mi okunur?

Namazda sesli okumak imamlara özeldir. Akşam, yatsı, sabah, bayram ve cuma namazlarında, namazı kıldıran imamın sesini yükselterek cemaatte duyurması sünnettir.
Yalnız kılan kişi de, kendi sesini işitecek kadar yükseltmesi sünnettir. Çok sesli okuması sünnete uygun olmasa da namaza bir zararı yoktur.

Okudunuz mu?  İdrar bulaşmış çamaşırla namaz kılınır mı?

Cevap: Tek başına namaz kılarken sesli okunur mu?

İZGEN
tek başına namaz kılmak aslında güzel bir durumdur Allahla başbaşa olmak bütün samimiyet ve içtenlikle namaz kılmak çok güzel bir ibadettir.kişinin sesini duyacağı şekilde dua okumasıda sünnettir

Bu kategoride yer alan Sabah namazı hangi vakte kadar kılınır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tek başına namaz kılarken sesli okunur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.