Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:58
sizden01
Abone

Namaz kılmayanın salavatı kabul olurmu

Namaz kılmayanın salavatı kabul olurmu

sahlex
merhabalar benim arkadaşım hiç namaz kılmıyoda ama Allah için salavat ve hergece dua ediyor salavat ediyo dua okuyosa salavatı duası kabul olurmu
cevap verirmisiniz


Cevap: namaz kılmayanın salavatı kabul olurmu

bafralıemre
bak sen daha bunun cevabını bilmiyorsun ve ben tarikat açacam diyorsun kendine güldürüyosun milleti 😀

Okudunuz mu?  Gerdek gecesi hakkında?

Neyse namaz ayrı bir ibadet salavat çekmek dua etmek ayrı bir ibadettir.Salavatları ve duaları kanul olabilir ama şu kadarı var ki namaz kılmayan biri sen benim namaz klıp kılmamama bakma ben namaz kılmıyorum ama benim kalbim temiz diyorsa o yalan söylüyordur kardeş

Okudunuz mu?  Sabretmeye tahammülüm kalmadı. kayinpederim her gün bize geliyor.

Cevap: namaz kılmayanın salavatı kabul olurmu

mevdudi
< merhabalar benim arkadaşım hiç namaz kılmıyoda ama Allah için salavat ve hergece dua ediyor salavat ediyo dua okuyosa salavatı duası kabul olurmu
cevap verirmisiniz >


umulurki getirdği salavatlar ve dualar onu hidayete erdirir.sonuçta o müslüman kardeşimiz ve onun hidayeti için dua etmeli ve onu namaza alıştırmalı…

🙂 şunuda söylim kardeş umarım kendine gelmişsindir.birşeyler bildiğini zanneden sen buna cevap veremeyecek kadar bilgisiz olmaman gerekir,hani tarikat kuracan ya…:rolleyes:

Okudunuz mu?  Gusül abdesti kaç şekilde alınır

Cevap: namaz kılmayanın salavatı kabul olurmu

islamyolu
Namaz kılmayanda Tabiki Dua eder Salavat getirir. Ama namaz kılan birisinin Ettiği Dua ve Salavat kadar Makbul olmaz.


HAMMADUN
Sahlex kardeşim senin bu arkadaşın namaz kılmasını bilmiyorda mı kılmıyor….??? Biliyordamı kılmıyor….???

Eğer bilmiyorda kılmıyorsa, senin o tarikatı kurman farz oldu demektir. Tüm arkadaşlarını toplayıp islama giriş yollarını onlara öğretmelisin, bu tarikata bir de ad istemiştin yanılmıyorsam….

Okudunuz mu?  Küçükken hırsızlık yapmıştım Şimdi pişmanım ne yapmalıyım?

İslamda ona Emr-i bi’l ma’rûf ve nehy-i anil münker deniyor.

İyiliği daha doğrusu ma’rûf’u emredip, kötülükten alı koymak diyoruz kısaca….. Şimdi senin yaşıtların hangi şeytani vasıtaların hükmü altındayken, senin burdan ilim öğrenmeye çalışman takdire şayan’dır.

Yaşına göre Nefs’ine hükmün de maaşAllah güzel. Gaybıda bilmiyoruz. Olaki bir gün büyük bir ALİM OLURSUN‘da, bu yazıları tekraren okuma gereği duyarsında, sakın ha hammadun kardeşinin şimdi tarikat kurma, sözünüde anlayışla karşılarsın, belki Rab’bim sizi buradan başlamak üzere yetiştirip, İLMİ İLE YOĞURUP, HİKMET’lerini de lutfettiklerinden olacaksınızdır. GAYB’ı ALLAH BİLİR…..

Okudunuz mu?  Allah yolunda gitmek

Hülasa her müslümanın üzerine düşen vazife, başta arkadaşlarından başlamak üzere onlara islamı bulduğumuz yerde alalım demek olmalıdır. İnşaAllah bir gün BÜYÜK BİR ALİM OLURSANIZ ve bu hammadun kardeşinizi de hatırlarsanız. Rab’binizin Rızasını hakkımızda talep edermisiniz….????

Rab’bim Sizden Razı Olsun.

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.

Okudunuz mu?  Vitir namazı imamı azama göre imsaktan sonra kılınabilirmi? kılınır diyen hanefi müctehid varmı?

islamyolu
< Eğer bilmiyorda kılmıyorsa, senin o tarikatı kurman farz oldu demektir. Tüm arkadaşlarını toplayıp islama giriş yollarını onlara öğretmelisin, bu tarikata bir de ad istemiştin yanılmıyorsam >
Hammadun kardeşim doğru diyor. sen onlara namazı dini vs bildigin şeyleri öğretki onlarda doğru yolu bulsunlar. tarikatın ismini bulmuştu Hammadun kardeşim DOĞUKANİLER tarikatiydi adı.

Okudunuz mu?  Namazda son oturuşta yapılan dualardaki hata hakkında

namaz kılmayanın salavatı kabul olur mu, namaz kılmayanın duası kabul olur mu, salavat çekmek

Bu kategoride yer alan Kainata baktım içimden Allah olmasaydı (haşa- estağfirullah) dedim halimiz ne olurdu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılmayanın salavatı kabul olurmu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.