Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:05
missa94
Abone

Salavatı tefriciye duasına hangi gün başlamak gerekir? kaç gün içinde 4444 kez okunmalı?

Salavatı tefriciye duasına hangi gün başlamak gerekir? kaç gün içinde 4444 kez okunmalı?

Kayıtsız Üye
salavatı tefriciye duasına hangi gün başlamak gerekir?
kaç gün içinde 4444 kez okunmalı? ve
birden fazla dilek için 4444 kez okumak yeterlimi yoksa her dilek için mi 4444 kez okunmalı? teşekkürler…

Okudunuz mu?  Cuma namazın diğer namazlardan farkı nedir?

Cevap: salavatı tefriciye duasına hangi gün başlamak gerekir? kaç gün içinde 4444 kez okunmalı?

Muhasibi
Bismillahirrahmânirrahîm

Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bir vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bir adedi külli ma’lumin lek.

Okudunuz mu?  Türkler'in, Kurʾân-ı Kerîm de geçtiği söyleniyor. Bu doğru mudur?

(Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet,mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.O Peygamber ki,onun hürmetine düğümler çözülür sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir.O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir Allah’ım,onun ehl-i beytine, ashabına da hergöz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar
sayısınca salât et.")

Okudunuz mu?  İkinci rekatta subhaneke okumak sehiv secdesi gerekir mi

salatı tefriciye hangi gün başlanır , 4444 duası kaç günde okunmalı, salatı tefriciye duası kaç günde okunmalı

Bu kategoride yer alan İki yüzlü riyakar kişilerin şerrinden korunmak için hangi duayı önerirsiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Salavatı tefriciye duasına hangi gün başlamak gerekir? kaç gün içinde 4444 kez okunmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.