Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:35
sizden1
Abone

Sene sonu ve başı duaları hangileridir?

Sene sonu ve başı duaları hangileridir?

ercümentaras
sene sonu sene başı dualarını yazarmısınız ve ne zaman okuyacağız bunları


Cevap: sene sonu ve başı duaları?

islamyolu
Sene sonu ve başı duaları hangileridir?

SENE BAŞI DUASI
Her kim muharrem ayının evvelinde(25 kasım Cuma’yı 26 Kasım Cumartesiye bağlayan gece ve ya en geç 26 Kasım Cumartesi günü ) ÜÇ KERE:

Okudunuz mu?  Uyurken sol avuç içinde iz görmek

”Bütün hamdler Alemlerin Rabbi olan Allah’a aittir.Salatü Selam Efendimiz Muhammed’in ve ali ashabının tamamının üzerine olsun.!
Ey Allah! Sen Ebedi’sin(başlangıcın ve sonun yoktur), Kadim’sin !Hayy’sın, Kerim’sin(Hakiki hayat sahibide kerem sahibi de ancak sensin)!Hannan ‘sın Mennan’sın(son derece acıyan ve çokca lütuflarda bulunan Rabbimiz’sin)!
İşte bu yeni senedir.!Ben bu sene Sen’den dilerim ki beni kovulmuş şeytandan ve onun dostlarından koruyasın, kötülüğü çokca emreden bu nefse karşı bana yardım edesin ve beni Sana yaklaştıran amellerle meşgul edesin.Ey Kerem Sahibi! Ey Celal ve ikram sahibi!Ey acıyanların en merhametlisi!Rahmetinle kabul eyle.!

Okudunuz mu?  Abdestte ve gusülde göz pınarlarını yıkamak?

Allahu Teala, Efendimiz ve Peygamberimiz Muhammed’e ali ashabının ve Ehli Beytinin tamamına salat ve selam eylesin.!”derse şeytan:
”Biz bu kişiden ümidü kestik!”der .
Ve Allah (Celle Celalühü) ona, kendisini sene boyunca koruyacak iki melek görevlendirir.

Sene sonu ve başı duaları hangileridir?

SENE SONU DUASI
Her kim Zilhiccenin sonunda (25 kasım Cuma günü güneş batmadan önce ) ÜÇ KERE:

Okudunuz mu?  Salih, Şeyh, Evliyai Ulema, Alim, Arif, Abid aralarındaki farklar nelerdir

”Ey Allah !Senin razı olmayıp beni nehyettiğin şeylerdenbu sene her ne yaptıysam, ben onları unuttum, Sen ise unutmadın.Bana ceza vermeye kadirken mühlet verdin ve ben sana karşı gelme cüreti göstermişken beni tevbeye davet ettin.EyAllah! ben bütün bunlardan dolayı senden Mğfiret diliyorum.Beni Bağışla.
Ey Kerem Sahibi!Ey Celal ve İkram Sahibi! Senin razı olup bana sevap vaadettiğin hangi amelleri bu sene işlediysem, Senden dilerim ki, onları kabul edesin ve Sen’den ümidimi kesmeyesin.Ey Kerem Sahibi!, kabul eyle.!Efendimiz Muhammed ‘e ve ali ashabına salatü selam eyle.” (Amin)

Okudunuz mu?  Tıpta çaresi olmayan bir şey için yani imkansız için dua edilmeli midir ? Yoksa dua imkansız şeyler

Kim Böyle dua ederse bu vakitte ”Biz, bir sene yorulup bu günahları işletmek için zahmet çekdik, o bir anda hepsini sildirdi.” Şeytan kendisinden böyle diyerek kaçar Biiznillah


sene sonu duası, muharrem ayı duası, sene başı duası

Bu kategoride yer alan Çarşı-pazara çıkarken yapılacak dua arapça türkçe anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sene sonu ve başı duaları hangileridir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.