Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:17
sizden02
Abone

Gusül sırasında yara kabuğunu koparttım.

Gusül sırasında yara kabuğunu koparttım.

angmar55
Sorunum başlıktaki gibi ayağımın altında su toplamış ufak bir yara vardı ne zaman patladı bilmiyorum gusül sırasında ayağımın altını yıkarken farkettim biraz 1cm boyunda kısmı sarkıyordu bende kopartıp attım acımıyordu aslında sanırım önceden patlamış ama bilemiyorum işte sonra o yeri tekrar yıkadım su ile iyice geçerli olmuşmudur abdestim ?

Okudunuz mu?  Gusül kabul olurmu ?

Cevap: Gusül sırasında yara kabuğunu koparttım.[ACİLL]

angmar55
Böle olmucak bekle bekle cevap gelmiyo 🙁 gidim tekrar aliyim


Cevap: Gusül sırasında yara kabuğunu koparttım.[ACİLL]

تقاضا
Güsletmek zor bir şey değil .. Allah’ın izniyle..

Vesselam


Cevap: Gusül sırasında yara kabuğunu koparttım.[ACİLL]

semihozdurak
Selamun aleykum.

Okudunuz mu?  Allaha inanmak ve inanmamak

Gusül sırasında orayı yıkadıysanız bir problem olmayacağını düşünüyorum. Eğer banyodan sonra patladığını görseydiniz şüphe edebilirdiniz ama yine de tekrar gusül abdesti almanız içinizi rahatlatmıştır.

Allah’ın rahmeti üzerinize olsun.


Muhasibi
< Sorunum başlıktaki gibi ayağımın altında su toplamış ufak bir yara vardı ne zaman patladı bilmiyorum gusül sırasında ayağımın altını yıkarken farkettim biraz 1cm boyunda kısmı sarkıyordu bende kopartıp attım acımıyordu aslında sanırım önceden patlamış ama bilemiyorum işte sonra o yeri tekrar yıkadım su ile iyice geçerli olmuşmudur abdestim ? >
Gusulden önce ve sonra patlamasının bir önemi yok.Orayı yıkadıktan sonra hiçbir şey olmaz….Eğer kan akıp akan kan yaranın etrafını geçmişse sadece abdestin bozulur.Guslun geçerlidir yani….

Okudunuz mu?  Allah'ın yarattığı bir şeye iğrenç demek Din'den çıkarır mı ?*

angmar55
Aklımın bir köşesinde bulunsun bir dahaki sefere böle birşeyle karşılaşırsam dediğiniz gibi yaparım sağolun

Bu kategoride yer alan Cuma günü ağaç budama başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül sırasında yara kabuğunu koparttım. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.