Anasayfa
2 Eylül 2022, 9:44
sizden04
Abone

Gusül kabul olurmu ?

Gusül kabul olurmu ?

rey_146
Sa arkadaşlar. Ben sabah mastürbasyon yaptım. 10 dk sonra idrarımı yaptım. sonra 20 dakika sonra pişmanlıkla tekrar mast yaptım bu sefer idrarımın gelmesini bekledim. idrarım kesik kesik geldi. Yavaşça idrarımı yaptım ilk önce. Ama çok değil biraz az geldi. sonra tekrar idrarımı yapayım dedim. kesik kesik, çok az aktı. meni kalmamıştır diyerek girdim banyoya gusül abdesti aldım. daha sonra vesveseye kapıldım. meni kalıntırları kalmışmıdır diye. internette araştırdım. mast yaptıktan sonra idrar yapmadan ( idrar yaptım ama çok gelmedi) bir müddet uyuduktan sonra idrarımızı yaparsak gusül abdestini bozmazmış. Ben de bunu okuduktan sonra hemen yattım ama damla damla idrarımı kaçırmış olabilirim diye şüpheye girdim. Yardım edin deli olucam. Tekrar alayımmı gusül abdestini ?? 🙁

Okudunuz mu?  Banyoda müzik dinlemek

Cevap: Gusül kabul olurmu ?

HamzaAdam
Doğru olanı yapmışsın, ama bu şüphe gereksizdir, gusül abdesti alırken idrar damlasa abdestine zarar değildir, idrar yapmadan banyoya girseydin kalan meni de şehvetle akacak olsaydı o zaman gusül abdestine zarar verirdi, gusül abdestin tamamdır, tekrar almaya gerek yoktur.

Okudunuz mu?  Ehli dünya iken evlenip, evlendikten sonra tahkiki imanı fark etmek

Cevap: Gusül kabul olurmu ?

rey_146
HamzaAdam çok tşk ederim. Bir sorum daha var. Ben çok az idrarımı yaptım ya, kalan meninin dışarı çıkmasına yeterlimidir? Öğle namazına kalmayıp hemen yapmak istedim. İdrar az geldi. Büyük abdestimi yapayım dedim yaparken de kesik kesik az geliyordu. Meni kalmamıştır dimi ? İlla ki çok gelmesi mi lazım

Okudunuz mu?  Temizlik ile ilgili soru

Cevap: Gusül kabul olurmu ?

HamzaAdam
Kaynağım güvenilir abim, bir damla bile olsa idrar yap denildi bana, kaldı ki sen damlalardan söz ediyorsun, bak meni organdan çıktıysa, çıktığı yolda biraz kalmıştır, sen kendini idrar yapmaya zorluyorsun, ve kalan meni de beraber akıp gidiyor işte, ikinci seferde biyolojik olarak çok idrar gelmesi imkansız zaten, çünki istimna edip 10 dakika sonra idrar yapmışsın, bu tamam ondan sonra tekrar istimna etmişsin bu sefer çok beklememişsin, zaten bu bilindik bir şeydir, mastürbasyondan hemen sonra idrarı akıtmak biraz zorlar insanı, idrarı da yapmışsın gusül de almışsın. 1 kere meni akıtmışsın, sonra idrar akıtmışsın. 2.kerede gene meni akıtmışsın, bu da az gelmiştir, sonra da gene idrar akıtmışsın, bu da az gelecek, sen de ne kadar varsa o kadar çıkabilir zaten, biyolojik olarak normal. Bitti, şüphe yok. Kitapta der ki, idrarı yapmadan banyo yaparda ondan sonra kalan meni damlaları şehvetle tekrar çıkacak olsa o zaman gusül abdestine zarar verir bazen ihtilamdan hemen sonra uyanıp idrar yaptıysan bilirsin, önce şehvetli bir şekilde damla damla meni gelir, sonra idrar gelmeye başlar veya önce idrar karışık meni gelir sonra idrar devam eder, tamamdır abim bu kadar, şüphe etmeye gerek yoktur.

Bu kategoride yer alan Tövbe (İstiğfar) Duası İstiyorum! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül kabul olurmu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.