Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:18
sizden06
Abone

Avret yerinde sünnetten kalma dikiş ipi farkettim. şimdiye kadar aldığım gusüller oldumu?

Avret yerinde sünnetten kalma dikiş ipi farkettim. şimdiye kadar aldığım gusüller oldumu?

angmar55
penisimin kenarinda sünnetten kalma bir ip farkettim boyu bir tirnagin yarisini gecmes ipin 2 ucuda disari cikik halde ortasi derinin içinde kalmis cimbiz ile cikaramadim simdi benim aldigim gusül abdestleri kabul olmucak mi?onceki aldiklarimda dahil?

Okudunuz mu?  Kullanmış olduğumuz ve içeriğinde alkol bulundurduğu söylenen kremler abdeste engel midir ?

Cevap: Avret yerinde sünnetten kalma dikiş ipi farkettim. şimdiye kadar aldığım gusüller oldumu?

Hoca
< penisimin kenarinda sünnetten kalma bir ip farkettim boyu bir tirnagin yarisini gecmes ipin 2 ucuda disari cikik halde ortasi derinin içinde kalmis cimbiz ile cikaramadim simdi benim aldigim gusül abdestleri kabul olmucak mi?onceki aldiklarimda dahil? >
Gusüller geçerlidir kardeş.
Bir cerraha gitmeni tavsiye ederiz.

Okudunuz mu?  Yatsı Namazı Vakti gece saat 24:00 dan itibaren geçmiş mi sayılıyor?

Cevap: Avret yerinde sünnetten kalma dikiş ipi farkettim. şimdiye kadar aldığım gusüller oldumu?

angmar55
farkettikten sonrada almistim gusül oda gecerlimi? Ayrica beni rahatsiz etmiyo cerraha gitmem sart mi?


Cevap: Avret yerinde sünnetten kalma dikiş ipi farkettim. şimdiye kadar aldığım gusüller oldumu?

angmar55
İçindeki ipi çıkarmayı başardım iğne sokup öteki taraftan çıkıyordu içinde bişey kalmamış sanırım ama siyahlıklar gözüme batıyor neyse işte ipin birazının rengi hafif krem rengi olmuş sertleşmiş bir yerdede okumuştum bu benim durumuma benzer bir yazı cevap olarak altına su geçmesse gusül olmaz diyordu nolucak şimdi çaresiz kaldım ne yapmalıyım sanırım oraya su ulaşmıyordu o iki ufak deliğin tekine iğnesini çıkarıp şiringa dayadım içi su doldurdum tabi bastırıp eğer içinde ufak tefek ip kalıntısı varsa suyla birlikte çıkarması için bastırdım bayağ bir su gitmedi en sonunda yüklendim bayağ gitti su yandı içi biraz zorla öteki taraftan çıkardım suyu sanırım gusül alırken oraya su gitmemiş bunu farkettim.Ne yapmam gerekiyor vesvese oldu içime

Okudunuz mu?  Sabah namazında imam yapacak kişi hangi sureleri okumak daha faziletli

angmar55
o yerin üzerine mesh yapsam yeterli sanırım vesveselere uymamam gerekiyor.


sünnetten kalma dikiş ipi, sünnet ipi kalması, Sunnetten kalan dikis

Bu kategoride yer alan Üniversite ortamına rağmen kız çocukları okumalı mı yoksa en güvenilir yer onlar için evleri mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Avret yerinde sünnetten kalma dikiş ipi farkettim. şimdiye kadar aldığım gusüller oldumu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.