Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:48
sizden0
Abone

Gusülden sonra tırnağımın içinde biraz kir olduğunu farkettim ne yapmalıyım öğle namazından sonra farkettim

Gusülden sonra tırnağımın içinde biraz kir olduğunu farkettim ne yapmalıyım öğle namazından sonra farkettim

raskolnikovk
arkadaşlar aciilll gusülden sonra tırnağımın içinde biraz kir olduğunu farkettim ne yapmalıyım öğle namazından sonra farkettim


Cevap: gusülden sonra tırnağımın içinde biraz kir olduğunu farkettim ne yapmalıyım öğle namazından sonra farkettim

elif gibi…
böyle şeylere çok takılmamak gerek bence. elbette dikkat etmek gerekir. anladığım kadarıyla siz de dikkatlisiniz. ama her yere dikkat edilemeyeceği için bence sorun yok
ne de olsa din kolaylık dini 🙂

Okudunuz mu?  Evlilikle ilgili bir istişare

Gusülden sonra

juvanpix
gusül abdestimi aldım fakat banyodan sonra kolumda bir zif(ağaçtan yapıştı) oldğunu grdüm altına su geçmişmidir bilmiyorum küçük bir parça tuttuğumda da çok yapışık deildi yeniden almam gerekir mi??


Cevap: gusülden sonra
Ercan
Yeniden gusül almanıza gerek yoktur. Çok şüphe ediyorsanız sadece ziftin bulaştığı yeri yıkamanız yeterlidir. Selametle.

Bu kategoride yer alan Sarı Müderris Şeyh Sinan kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden sonra tırnağımın içinde biraz kir olduğunu farkettim ne yapmalıyım öğle namazından sonra farkettim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.