Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada deniz görmek – İstihare rüyası

Rüyada deniz görmek – İstihare rüyası

barikinil
Yeni bir iş kurma konusunda çok araştırmalar yaptım. başlangıçta ve ilerde karşılaşabileceğim maddi sıkıntılar yüzünden tereddüt içerisindeyim. Çalıştığım yerde sorunlar yaşadığımdan dolayı kendi işimi kurmaya çalışmamın benim için hayırlı olup olmadığını anlayabilmek için bir kaç kez istihareye yattım.Gördüğüm rüyalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin kırılması

İlk rüyam şöyle: bu rüyayı istiharede görmüştüm.
Denize dalıyorum üzerimde dalgıç kıyafeti var.
Sonra deniz dibinden yüzeye çıkıyorum. yüzeye çıkarken denizin dibinde küçük bir mağara görüyorum,önemsemeyip kıyıya sahile çıkıyorum. Sonra tekrar dalıp içerisine bakıyorum.
Mağaranın içerisinde biri var. Ama mağara sanki küçük bir delikten dünyayı izliyormuşum gibi. Ama içerisi o kadar dar ki sanki içerisindekilerin üzerine gerilmiş bir balon gibi.
Mağaranın içerisindeki kişi, çalıştığım işyerindeki biri. (rüyayı gördüğümde benim ile aynı konumda idi, şu an benim şefim olan kişi)
sonra ben önemsemeyip tekrar yüzeye kıyıya çıkıyorum. uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

İkinci rüyam şöyle
Bu rüya istiharede görmedim. mevlit kandili akşamı gördüm.
Ben denizin altındayım. Yanımda giden bir kayığa tutunup denizin altını gözlüyorum. Sonra bir balık sürüsü görüyorum, kayığı bırakıyorum. Sonra elimdeki zıpkını kurmak için hamle yapıyorum. Zıpkını kurarken elimden kayboluyor. Balıkları bırakıp sahile çıkıyorum. Kayığın üzerindeki insanlar sahile çıkmış oluyor. 4 kişilermiş, birini tanıyorum. (işyerinden tanıdığım bu kişiye dua etmiştim,inşAllah içkiyi bırakır hayırlı bir hayatı olur diye,ama rüyada içki ile alakalı bir şey görmüyorum).
İçlerinden biri şu ne diyor kıyıdaki birşeyi gösteriyor, bakmaya giderken hafif sendeliyorum kafam suyun içerisine giriyor.
Bir kaç balık torbasının ( 2 yada 3) ağzı açık şekilde denizin kenarında yüzdüğünü görüyorum. Balıkların bir kısmı torbanın dışında, dışarı çıkan balıklar tekrar denizin içerisine gidiyor. Ben balıkları toplayıp en büyük torbanın içerisine koyup, ağzını bağlıyorum, kenara koyuyorum.
sonra kıyıda bir ahşap bir kamelya beliriyor. ben ve diğerleri oturuyoruz. bana sende kal akşam diyorlar. ben yok diyorum ben gideceğim. kal bak balık malzemesi aldık akşam tutarız diyorlar peki diyorum. o zaman 16 tl vereceksin diyorlar. ben uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

biraz uzun oldu ama detaylı bir rüya olduğundan dolayıdır. yardımlarınızı bekliyorum . şimdiden Allah razı olsun.


Cevap: rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

KaLPNuRu
Iki rüyanizda çok hayirli..
Gördügünüz iki denizde murada erecegniz, duaların kabul olusunu anlatiyor.. Kafanizda is planlari sizin için çok hayirli..
Rüyanizdaki gördügünüz baliklarda KISMET`tir.. Arkadasiniz için ettiginiz Dua insaAllah kabuldur..

Okudunuz mu?  Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Cevap: rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

BEYAZ_gul
Ruyaniz hayir olsun INSALLAH Kalpnuru canim benim seni gördüğüme çok sevindim canim çok ozledim seni.


Cevap: rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

KaLPNuRu
Allah Razi Olsun canimmm .. Uzun zaman oldu sanirim :))
Bende Özledimmm..
Görüsmek ümidiyle 😉

Okudunuz mu?  Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi)

istiharede deniz görmek, istihare rüyasında deniz görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Diri Diri Köpek Gömmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada deniz görmek – İstihare rüyası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.