Anasayfa
5 Kasım 2023, 8:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEVE KUŞU

Devekuşu nimettir.

Deve kuşu -sağır olduğundan-sağıra da yorumlanır.

Evinde bir deve kuşunun bulunduğunu gören kimsenin ömrü uzun olur.

Rüyada deve kuşuna bindiğini gören kimse, haram mal elde eder. Rüyada bir deve kuşuna yüklendiğini gören kimse, bir hata işler.

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz görmek (İmam Nablusi)

Deve kuşu yumurtasına rastladığını gören kimse, bir kadına rastlar. Deve kuşunun kanatlarına sahip olduğunu gören kimse, bir adamdan mal elde eder. Rüyada deve kuşu görmek, karı ve kocaya yorumlanır. Rüyasında bir deve kuşuna binerek uçtuğunu ve bir yere indiğini gören bir yolculuğa çıkıp sağlıkla geri döner. Eğer yere inmezse bu yolculuktan geri dönmez.

Okudunuz mu?  Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek neye alamettir?

Rüyasında bir deve kuşu bulduğunu veya satın aldığını gören, bir zengin kadınla evlenir veya güzel bir hizmetçi kız alır.

Rüyada deve kuşuna bindiğini görme, haram bir mal aldığını,a bir rivayete göre de bir kafile ile yola çıkacağına işarettir. Bir deve kuşunu sırtına aldığını görenin kısmeti ayağa gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

Cevap: Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada deve kuşu görmek sizin için çok önemli olan bir konu hakkında büyük endişeler ve sıkıntılar olacağına ve fakat bunun yersiz bir davranış olduğunu sorunların tek tek çözülmesi sonucu farkına varacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

Kırık Deve Kuşu Yumurtası Görmek

Eslina
Selamun aleyküm hocam. Rüyamda eşimin amcasıyla alakalı bir şeyler gördüm adam çöl gibi bir yerde adım attıkça her adımın altından Kur’an yazısı çıkıyor. Bunu görüyor ama iyi bir şey yazmadığını hiç iyi olmadığını söylüyordu.. bu amcamızın eşine olanları anlatmaya giderken de tam üst kata çıkacakken kayinvalidemlerin evinin kapısının girişinde kocaman bir deve kuşu yumurtası görüyorum kırılmış ve içindeki yavrusu zemine düşmüştü… sonrasını hatırlamıyorum. Yavru görünce aklıma çocuklarım geldi. Rüyadan bir mana çıkaramadım.. Yorumlarsanız sevinirim .Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek

Selamun aleyküm hocam. Rüyamda eşimin amcasını gördüm. Çöl gibi bir yerde kumun üstünde adım attıkça her adımın altından Kur’an yazısı çıkıyor ama çıkan yazıdan iyi bir şey yazmadığını söylüyordu hiç iyi değil diyordu anlamı.. ben bu olanları eşine anlatmaya giderken üst kata amcamızın evine çıkmadan kayinvalidemlerin katında kapılarının önünde kırılmış kocaman bir deve kuşu yumurtası görüyorum yavrusuda zeminin üzerindeydi ölmüştü sanırım hareketsizdi.. ona uzun süre baktım sonrasını hatırlamıyorum. Iki evlâdım var o ölmüş yavruyu görüncede mana çıkaramadım. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah ‘ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun hayırlı geceler.

Okudunuz mu?  Rüyada Duvak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ailene, eşine, çocuklarına sadık, merhametli, tüm yapacaklarını ve yaptıklarını aileni düşünerek yapmaya özen gösterdiğine, onlar için kendinden fedakarlık verdiğine, emeklerinin ve niyetlerinin hakkını Allah’ın izni ile alarak sıkıntı olarak gördüklerinin yakın zamanda son bulabileceğine delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

rüyada devekuşu görmek, ruya deve kusu gormek, rüyada Deve Kuşu

Bu kategoride yer alan Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.