Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek

Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek

Ensar2
DERİSİNİ YÜZMEK

Rüyada bacakların derisini gayet ince bir şekilde yüzdüğünü gören kimseye bir hayır isabet eder. Veya o kimse bir kadınla evlenir. Bazı yorumcular rüyada kendi derisini yüzdüğünü veya yüzüldüğünü gören kimsenin malından ayrılacağını ve malının elinden çıkacağını söylerler. Eğer bu rüyayı gören hasta ise, onun ölümüne ve dünyadan ayrılacağına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Derisini Yüzmek görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bir şeylerin derisini yüzdüğünü görmek rüyayı gören bekar biri ise evlilik kararı alacağına yada sağlığınız ile ilgili bazı sorunlar yaşayacağınıza kendinize dikkat etmeniz gerektiğine aksi taktirde sağlığınızda ciddi sorunlar yaşaya bileceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

Ağabeyinin bütün derilerinin yüzülmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda abimin öldüğünü öğreniyoruz. Ama kendisini görmüyoruz. Abimin bütün derilerinin yüzüldüğünü öğreniyoruz öldükten sonra. Ben çok ağlıyorum ve yanımdakiler de. (Uyandığımda gerçekten ağlamışım gözyaşlarımı sildim) Neden diyorum derilerini yüzüyorlar öldükten sonra. Ne biçim bir yer burası? Sonra hep beraber bir yere gidiyoruz. Orda başka ölmüş ve derileri yüzülmüş birisi daha var. Şeffaf bir poşete konmuş ve oturur vaziyette. Onu görünce daha çok ağlıyorum. Canı ne kadar çok yanmıştır diye.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Tutulması?

Yorum: Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek

arifselim
Her ne kadar korkunç ve hoş gibi gelmese de yorum açısından oldukça hayırla yorumlanır. Derisi yüzülen kişinin çok zor ve imkansız gibi işleri başaracağına ve uzun bir ömür sahibi olmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz kenarı görmek

rüyada el derisinin soyulduğunu görmek, rüyada insan derisinin yüzüldüğünü görmek, rüyada derinin yüzülmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.