Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:04
sizden06
Abone

Küfre düşmüş bir Müslüman tekrar nasıl Müslüman olabilir?

Küfre düşmüş bir Müslüman tekrar nasıl Müslüman olabilir?

metro44
Selamun Aleyküm arkadaşlar,

Bugünlerde çok konu açıyorum özür dilerim. Neyse hemen konuya geçeceğim. Arkadaşlar küfür etmiş bir Müslüman tekrardan nasıl Müslüman olabiliyor ki? Yani dinden çıkıyor, ama tekrardan Müslüman oluyor? Yanlış bir şey dediysem Allah (c.c) affetsin. AMİN.

forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/204676-kufre-dusme-ihtimali-uzerine-iman-tazelemek-ev-imanin-varligindan-suphe-etmek-ve-bu-konuda-vesveselerim.html

Okudunuz mu?  İnsanın ömrünün kısalması ne demektir? Ömrünü hangi ameller kısaltır?

Bu konuda da var.

———————–

Ayrıca arkadaşlar,

Bir arkadaşım Din Hocamıza ”Nazi Almanyası’nı sevmek günah mı?” demişti.

Din Hocamızda ”Hayır” demişti.

Arkadaşımda ”Peki, Yahudi katliamlarını sevmek günah mı?” demişti.

Din Hocamızda ”Evet, sonsuz cehenneme girer.” demişti.

Ben bunu duyduktan sonra, ırkçılığın ne olduğunu anladım mı yani? Şimdi tam anlatamıyorum ama, bunu duymak faşistliği anlamak mı oluyor? Ben şimdi tam anlatamadım ama, yani ben bunu duyduğumda ırkçılık yapmayacağımı anlamış mı oluyorum, yanı ırkçılığın küfür olduğunu? ALLAH (c.c) ‘ın izniyle İnşAllah anlayan arkadaşlar çıkacaktır.

Okudunuz mu?  Gusülde burna ve ağza su verme

Şimdiden yardım eden, etmeyen herkesten ALLAH (C.C) razı olsun! AMİN.


Cevap: Küfre düşmüş bir Müslüman tekrar nasıl Müslüman olabilir?

metro44
Cevap yok mu ya?


Cevap: Küfre düşmüş bir Müslüman tekrar nasıl Müslüman olabilir?

kibrit
Çok kötü bir fiil bu. Mürted oluyor bu kişi yani hak yolu bırakıp gidiyor. Bu kişilere tövbe etme izni veriliyor 3 gün boyunca etmezse öldürülüyor çünkü boyunlarının vurulması gerekiyor eğer dönmezlerse. Zina eden evli kişi mürted ve cinayet işleyen kişi öldürülür İslam dininde. İnşAllah Ölmeden tekrar pişman olup büyük tövbeler ile döner de Allah’ın affetmesi umulur. Yoksa hali harap.

Okudunuz mu?  İdrar bulaşan elbise nasıl yıkanmalıdır

Nazi Almanyasını sevmek günah mı sorusuna hayır demişse o din hocasına gülerim ben!
Bu laik Türkiyeyi sevmekte günah değildir demekle aynıdır. Bu emperyalist Abd yi sevmekte günah değildir demek, bu kominist sovyetleri sevmekte günah değildir demek. Halbuki Allah’ın kanunu dışında bir kanunu beğenmek ve sevmek şirki sevmek ve gönül vermek demektir.

Okudunuz mu?  Namazda Okunan Rabbena Duaları

Cevap: Küfre düşmüş bir Müslüman tekrar nasıl Müslüman olabilir?

metro44
Kardeşim, ben yanlışlıkla böyle kafir bir yoldaydım (Müslümandım, ama bu kominizim felan bunların şirk olduğunu bilmiyordum), ama tövbemi ettim, bir daha böyle şeyler yapmayacağım. Allah (c.c) İnşAllah tövbelerimizi kabul eder. AMİN.

Okudunuz mu?  Tevrat,İncil,Zebur okumamız ne kadar doğru(Türkçe mealini)???

Saif Al-Din
"De ki: Ey nefislerinde israfa giren (haddi aşarak günah işlemekle nefislerine zulmeden) kullarım. Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyiniz. Muhakkak ki, Allah bütün günahları bağışlar. O Ğafur ve Rahîm’dir. (Zümer Sûresi, 39/53)

inşaAllah sen dosdoğru yolu bulduktan sonra Rahman Allah senin eski hatalarını da sevaplara çevirecektir.

Okudunuz mu?  Kapanan Kulak Delikleri Gusle Engel Mi?

Ancak tevbe ve iman edip iyi davranışlarda bulunanlar başka; Allah onların kötülüklerini iyiliklere çevirir. Allah çok bağışlayıcıdır, engin merhamet sahibidir.
(Furkan, 70)

Bir hadiste şöyle rivayet edilir.
Adamın birine kıyamet gününde küçük günahları gösterilir ve hesaba çekilir. Adam tam " Büyük günahlarım da ortaya çıkacak mahvolacağım" diye düşünürken, Allah Teala :"Şu kulumun işlediği her kötülüğe karşı bir hasene (iyilik) yazın" buyurur. Beklenmedik bu lütuf karşısında tamaha kapılan adam, "Benim büyük günahlarım da vardı, onları göremiyorum, keşke onlar da çıksa da karşılığında haseneler verilse" diyecek. Bu sözleri söylerken Rasulullah (a.s.) o derece güler ki arka dişleri bile görülür.

Okudunuz mu?  Vesveseden Nasıl Kurtulabilirim

Sen inşaAllah rahat ol da ibadetinle uğraşıp bu adam gibi olmaya bak 🙂


Mürted kadın

Bu kategoride yer alan Çok ciddi manada vesvese sahibiyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfre düşmüş bir Müslüman tekrar nasıl Müslüman olabilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.