Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
sizden96
Abone

Fetvameclisi.com sitesinin fetvaları güvenilir mi? Fetva meclisinde, Fetva veren Alimler Kimlerdir?

Fetvameclisi.com sitesinin fetvaları güvenilir mi? Fetva meclisinde, Fetva veren Alimler Kimlerdir?

HİZMETKAR
FetvaMeclisi.com sitesinin fetvaları güvenilir mi?


Cevap: FetvaMeclisi.com sitesinin fetvaları güvenilir mi?

Fetva Meclisi
FetvaMmeclisi.com sitesinin fetvaları güvenilirdir.
Her fetvası altına site yönetimi olarak imzamızı atarız.
Allah Nurettin yıldız hocamızı başımızdan eksik etmesin. aminn.


Cevap: FetvaMeclisi.com sitesinin fetvaları güvenilir mi?

Yetim
< FetvaMmeclisi.com sitesinin fetvaları güvenilirdir.
Her fetvası altına site yönetimi olarak imzamızı atarız.
Allah Nurettin yıldız hocamızı başımızdan eksik etmesin. aminn. >

Allah soruyu sorandan da cevabı verenden de ve aynı zamanda bu yorumu yapandan da razı olsun.Fetvameclisi.com sitesi yukarda da belirtildiği gibi muhterem Nurettin Yıldız hocamızın sitesidir.Gerek sohbetleriyle gerekse sorularımıza verdiği fevkal’ade cevaplarla bizlere yol göstermektedir. Bu yüzden hiç çekinmeden bu hocamızın sitesinden yararlanabilirsin.


Cevap: FetvaMeclisi.com sitesinin fetvaları güvenilir mi?

Sözlük
Yaşayan büyük bir Alim olan Nurediin Yıldız Hoca’nın sitesidir. onun durumu bir fenere benzer önümüze ışık tutuyor takıldığımız bazı dini konularda bize yardımcı oluyor Allah ondan razı olsun. O siteden gönlümüz rahat bir şekilde faydalanabiliriz…

Allah yar ve yardımcımız olsun….


kibrit
Gayet güzel de bazı fetvalar pek hoş değil;

Mesela bir kız zina yapmış; evlenirken eşime söylemem gerekli mi diyor. Nurettin hoca da söylemenize gerek yok eğer pişman olup tövbe etmişseniz diyor.


imam
< Gayet güzel de bazı fetvalar pek hoş değil;

Mesela bir kız zina yapmış; evlenirken eşime söylemem gerekli mi diyor. Nurettin hoca da söylemenize gerek yok eğer pişman olup tövbe etmişseniz diyor.

Kaynak: forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/208281-fetvameclisi-com-sitesinin-fetvalari-guvenilir-mi.html#ixzz1mhvwRVhM >
fetvaları %100 isabetli bir Alim gösterin bakalım?
Kardeşler her alimin mutlaka zellesi vardır.
önemli olan inancı sağlam ve ilmiyle Amil olmasıdır.
Nurettin yıldız hoca gibi Alim çok nadir bulunur.

Okudunuz mu?  Adam öldürmenin caiz olduğu haller

kibrit
Ben bir şey demedim ki. Gayet güzel bazı şeyleri hoş değil dedim. E kendin diyorsun %100 isabetli olamaz diye…


HİZMETKAR
< Ben bir şey demedim ki. Gayet güzel bazı şeyleri hoş değil dedim. E kendin diyorsun %100 isabetli olamaz diye… >
Kibrit ortalığı yakmaktan başka bir hobin yok. Dikkat et birgün seni yakmasınlar


kibrit
< Kibrit ortalığı yakmaktan başka bir hobin yok. Dikkat et birgün seni yakmasınlar >
Pardon tanıyamadım? Diğer nickini söylersen belki çıkarırım! Çok garip bir kişisin bunu ifade etmeme izin ver. Sanki çok ateşli bir tartışmanın içinde birbirimize uzun zamandır laf yetiştiriyormuşuz gibi bir izlenim bıraktın. Halbuki son mesajımdan bu yana tam 3 ay geçmiş 🙂 Ne insanlar var ya…


islamyolu
herkes kendi düşüncesini yazmış benimkinede saygı duymanızı istiyorum. Nurettin Yıldız Hocanın her fetvası güvenilir degildir. ve kendisini dinlemenizide tavsiye etmem. Fetvameclisi sitesindede bende çok hata yakaladım. Sorularlaislamiyet sitesi bana göre bu tür sitelerden en sağlamıdır. Ehli sünnet Alimlerimizin Fetvası dikkate alınmaz dedigi birisine Müçtehid dediğinide bilirsiniz. kısaca Abdullaziz bayındır gibi , yaşar nuri gibi sapıtmış değildir kendisi.

Nurettin Yıldız Hocanın çok seveni olduğunu bilirim. çok dinleyeni olduğunuda bilirim. ama herkes düşüncesini aktaracaksa. ben dinlemem ve onu dinlemenizide tavsiye etmem.


Desert Rose
< Nurettin Yıldız Hocanın her fetvası güvenilir degildir. ve kendisini dinlemenizide tavsiye etmem. Fetvameclisi sitesindede bende çok hata yakaladım. >
çok hata yakaladığına göre ilmin
Nureddin hocanın üzerinde demek ki
ne diyelim Allah (c.c) ilminizi arttırsın:rolleyes:

Okudunuz mu?  Kendini tutamayıp küfre gülen küfre düşer mi?

islamyolu
< çok hata yakaladığına göre ilmin
Nureddin hocanın üzerinde demek ki
ne diyelim Allah (c.c) ilminizi arttırsın
:rolleyes:
>

yok öyle bir şey demek istemedim ki. misal olarak İmam Gazali bir şey diyorsa Nurettin Yıldız farklı derse . ben İmam gazali ye dönerim.

İmam Rabbani Hazretleri vesile yaparsa , Ve Nurettin Yıldız Hocada Vesileyi inkar ederse. Ben İmam Rabbani ye bakarım. veya İmam Rabbani hazretleri onun övdüğü Alimlere Ehli sünnet dışı derse. Ben yine imam rabbani ye bakarım.

İmam gazali Mürşidi olmayanın mürşidi şeytandır demişse. ve Nurettin yıldız bu sözü tastiklemesse. ben Yine giderim. İmam gazali ye inanırım.

Abdulkadir Geylani , İmam gazali , İmam suyuti , İmam rabbani , İsmail hakkı erzurumlu , Mevlana halidi , ve bir çok Alimlerimizin kitapları mevcuttur günümüze gelmiş. onların inkar etmediğini Nurettin Yıldız hoca İnkar etse. ben tabiki Nurettin Yıldızın sözünü itibara almayacam.

Ama sorularlaislamiyet sitesi gerçekten inceledigime göre ehli sünnet dışı fetva görmedim. ve orada okudugum yazılarında bir kısmı Fetva meclisinde inkar edildigini gördüm.

Desert Rose kardeşim benim ilmim Nurettin Yıldız hoca kadar olmaz. tabiki o benden daha iyi bilir. Ama kusura bakma. İmam Rabbanilerden , abdulkadir geylanilerden , suyutilerden , Gazalilerden , İbni hacerlerden , Münavilerden , Kuşeyrilerden , Taberilerden , daha birçok ehli sünnet alimden iyi bilemez. onların çoğunun kitabı elimde var. okurum kitap okumayı çok severim.

orada çok hata yakaladım dedimse. elbette Doğrusu Daha fazladır. Nurettin hoca Tekrar diyorum. Yaşar Nuri gibi abdullaziz bayındır gibi , Ve diğer bir çok sapıtmış hocalar gibi , sapıtmamıştır.

Okudunuz mu?  Şafi mezhebine göre kurban nasıl kesilir?

Desert Rose
< İmam Gazali bir şey diyorsa Nurettin Yıldız farklı derse . ben İmam gazali ye dönerim. >
İmam Gazalinin nakillerini çevirme yada istedikleri giibi anlama ihtimali yüksektir
ama Nureddin Yıldız fetvalarını birebir kendisi veriyor yani herhangi bir çeviri olmadan
sitesine gir sende faydalan

< Desert Rose kardeşim benim ilmim Nurettin Yıldız hoca kadar olmaz. tabiki o benden daha iyi bilir. >
o zaman mesele nedir,ilmin kadar konuşman
alimleri tekfir etmemen gerekmiyor mu?
karalama hakkını nerden buluyorsun
bu hakkı kim verdi size?

< Ama kusura bakma. İmam Rabbanilerden , abdulkadir geylanilerden , suyutilerden , Gazalilerden , İbni hacerlerden , Münavilerden , Kuşeyrilerden , Taberilerden , daha birçok ehli sünnet alimden iyi bilemez. onların çoğunun kitabı elimde var. okurum kitap okumayı çok severim. >
yani Nureddin hoca bu zatlardan bir haber yaşamıştır diyorsun
ama çok yanılıyorsun Nureddin Yıldız ehli-sünnet ve bu ümmetin güveneceği
nitelikleri taşıyan bir alimdir.bu konuyu fazla uzatmanın hiç gereği yok


HİZMETKAR
< Pardon tanıyamadım? Diğer nickini söylersen belki çıkarırım! Çok garip bir kişisin bunu ifade etmeme izin ver. Sanki çok ateşli bir tartışmanın içinde birbirimize uzun zamandır laf yetiştiriyormuşuz gibi bir izlenim bıraktın. Halbuki son mesajımdan bu yana tam 3 ay geçmiş 🙂 Ne insanlar var ya... >
Senin gibi iki rolde oynamıyorum ben kardeş. Gariplerin babası olduğum içindir. Daha sen insan görmedin

< herkes kendi düşüncesini yazmış benimkinede saygı duymanızı istiyorum. Nurettin Yıldız Hocanın her fetvası güvenilir degildir. ve kendisini dinlemenizide tavsiye etmem. Fetvameclisi sitesindede bende çok hata yakaladım. Sorularlaislamiyet sitesi bana göre bu tür sitelerden en sağlamıdır. Ehli sünnet Alimlerimizin Fetvası dikkate alınmaz dedigi birisine Müçtehid dediğinide bilirsiniz. kısaca Abdullaziz bayındır gibi , yaşar nuri gibi sapıtmış değildir kendisi.

Okudunuz mu?  Huriler Niçin Yaratıldı?

Nurettin Yıldız Hocanın çok seveni olduğunu bilirim. çok dinleyeni olduğunuda bilirim. ama herkes düşüncesini aktaracaksa. ben dinlemem ve onu dinlemenizide tavsiye etmem. >
islamyolu Ben senin bu düşüncene saygı duymuyorum. Ben senin hocana karşı böyle bir ithamda bulunsam senin tavrın ne olurdu. Bende senin hocanı dinlemelerini tavsiye etmem.dersem bu senin hoşuna gidermi? sen kendini ne zannediyorsun kimsinki onu dinlemenizi tavsiye etmem diyorsun.


kibrit
Ne iki rolü kardeşim? Paranoyaya bağladın sen işi! Nasıl bir ahlak-ı zemimedir bu anlayamadım?


HİZMETKAR
< Ne iki rolü kardeşim? Paranoyaya bağladın sen işi! Nasıl bir ahlak-ı zemimedir bu anlayamadım? >

sen ve senin gibi aynı kafadan olan arkadaşın islamyolu denen şahıs ne tesadüftür hemen hemen Nureddin yıldız Mustafa İslamoğlu Alpaslan kuytul gibi Alimlerin konusu açıldığı zaman hemen çamur atmaya çalışıyorsunuz. Sizin hocalarınıza ve hocalarınızın forumlarına böyle biri çamur atsa acaba tavrınız ne olurdu


kibrit
Şimdi anlaşıldı derdin!

Rabbin hakkında olumsuz bir şey mi dedim? (Haşa) Peygamberin hakkında olumsuz bir şey mi dedim? (haşa)

Seni beni kardeş yapan nurettin yıldız hoca mı yoksa Resulullaha iman etmiş olmamız mı?

Bazıları (belki sende onlarda birisin) toptan tarikatları inkar ediyor, onlara karşı tutumum düşmanlıktan ziyade bilgilendirme amaçlıdır. Ki ben bu devre has sıkıntılara değinirken, ehl-i şeriat ve ehl-i tarikat "dahil" diyerek onları da kapsıyorum!

Bakalım ne demişim Nurettin yıldız hocaya;

Okudunuz mu?  Dilleriyle insanları kıranları ibadetleri kabul olur mu?

< Gayet güzel de bazı fetvalar pek hoş değil;

Mesela bir kız zina yapmış; evlenirken eşime söylemem gerekli mi diyor. Nurettin hoca da söylemenize gerek yok eğer pişman olup tövbe etmişseniz diyor. >
Birisi beni tenkit etmiş, hemen ardından yazdığıma bakalım;

< Ben bir şey demedim ki. Gayet güzel bazı şeyleri hoş değil dedim. E kendin diyorsun %100 isabetli olamaz diye… >
Şimdi sen Nurettin Yıldız hocanın her dediği %100 doğrudur diyorsan, bir daha bana cevap yazma çünkü ehl-i şeriat olmaktan çıkıp şeriatçı olmuşsun demektir, aynı şekilde benim şeyhim bir numara diğerleri eh işte dersen, yine ehl-i tarikat olmaktan çıkıp tarikatçı olmuşsun demektir…


islamyolu
< sen ve senin gibi aynı kafadan olan arkadaşın islamyolu denen şahıs ne tesadüftür hemen hemen Nureddin yıldız Mustafa İslamoğlu Alpaslan kuytul gibi Alimlerin konusu açıldığı zaman hemen çamur atmaya çalışıyorsunuz. Sizin hocalarınıza ve hocalarınızın forumlarına böyle biri çamur atsa acaba tavrınız ne olurdu >
bak tekrardan diyorum Nurettin Yıldızı bir tarafa Atın , Mustafa islamoğlu ve Alparslan Kuytulu bir tarafa atın. Nurettin Yıldız Hoca onlardan daha değerlidir benim gözümde. ben çamur atmıyorum. O dedigin isimlerin kendi dillerinden Fetvaları var. Kaderi inkar eden kafir olur bunu sizlerde biliyorsunuz. Ama Kaderi inkar eden birini gelip bana savunuyorsunuz. İsa ALeyhisselam ı inkar eden birini gelip savunuyorsunuz. Mehdi Aleyhisselam ve deccal yoktur diyen kişiyi bana savunuyorsunuz. Yecüc Mecücleri inkar eden birini bana savunuyorsunuz. vaazlarında Şia nın itikatını anlatan (Çıplak ayağa mesh gibi.. ) birisini bana savunuyorsun. Ehlibeyt i şia mezhebi gösterip , yani şia ya ehlibeyt okulu diye isimlendirip. ehli sünnetten ayıran birini bana övüyorsunuz. ondan sonrada ben de bu sözlerine karşı gelsem bana Çamur attın diyorsunuz.

Okudunuz mu?  Bayanlar okumasın , abiler yardımcı olun

Allahın dini bu kadar küçültülmemeli. Ne doğru ise onu söylemeliyiz. o şahısıda Tenkit etmeliyiz. Sizler bu gibi şeylere göz yumarsanız bunların hesabını vermekten korkmuyormusunuz. ben bunların hepsini dedigine dahil. hem kitabında hemde kendi videolarında delillerim var.
Gelip gidip bana çamur atıyorsun demeyin. ben kimseye çamur atmıyorum. her sözünüde ıspatlarım.

< islamyolu Ben senin bu düşüncene saygı duymuyorum. Ben senin hocana karşı böyle bir ithamda bulunsam senin tavrın ne olurdu. Bende senin hocanı dinlemelerini tavsiye etmem.dersem bu senin hoşuna gidermi? sen kendini ne zannediyorsun kimsinki onu dinlemenizi tavsiye etmem diyorsun.
>

peki sen kimsin ki onu dinlemelerini tavsiye ediyorsun.
burada benim hocam senin hocan davası yok. benim hocam bu yanlışları yaparsa silerim atarım.
Bak tekrardan diyorum Nurettin Yıldız Hoca Hakkında kötü sözler söylemedim şimdiye kadar
Diğer saydıklarıma Hoca bile demezken Nurettin Yıldıza Hoca diyorum.
eskidende dinlerdim. Ama İbni Teymiyye ‘ye müçtehid dir dedikten sonra benim için bitmiştir.
tarikatlere çattıktan sonra benim için bitmiştir.

şimdi bana gelmişsin diyorsunki ben senin hocalarını dinlememelerini tavsiye etsem kızmazmısın diyorsun.
Ama sizin gibi bir ithamda bulunmam. bu sitede benim hocama Edilmeyen laflar kalmadı. iftiralar kalmadı.
Kafir damgası bile vuruldu . ağza alınmayan iftiralar atıldı. sonunda banlanan yine ben oldum.

< İmam Gazalinin nakillerini çevirme yada istedikleri giibi anlama ihtimali yüksektir
ama Nureddin Yıldız fetvalarını birebir kendisi veriyor yani herhangi bir çeviri olmadan
sitesine gir sende faydalan

>

Yok öyle bir şey yapamazlar. binlerce Arapçadan anlayan alimlerimiz var elbette karşı çıkarlar.

Okudunuz mu?  Kadının vücut temizliğini ve avret yerinin temizliğini başka birine yaptırabilirmi?

< o zaman mesele nedir,ilmin kadar konuşman
alimleri tekfir etmemen gerekmiyor mu?
karalama hakkını nerden buluyorsun
bu hakkı kim verdi size?

>

ben duydugum yanlış sözleri söyledim. Ama Tabiki dinlememenizi tavsiye ediyorum yerine. bu iki veya üç sohbetinde böyle yanlışlar etmiştir deseydim daha iyi olurdu. ya Desert Rose o kadarda cahil değiliz Elhamdülillah yine de yanlış sözlerini ayırt edebiliyoruz. o benden daha bilgili olması bunu değiştirmez ki..

< yani Nureddin hoca bu zatlardan bir haber yaşamıştır diyorsun
ama çok yanılıyorsun Nureddin Yıldız ehli-sünnet ve bu ümmetin güveneceği
nitelikleri taşıyan bir alimdir.bu konuyu fazla uzatmanın hiç gereği yok

>

haklısın kardeşim uzatmayalım.


berkehan
Bu tartışmaların hepsi iki ekolün farklılıklarından kaynaklanır.Akılcılar ve nakilciler.Akılcılar Kuran ve hadislere bakarak konular hakkında hüküm çıkarmaya çalışırlar.Daha önceki alimlerin söyledikleri 2. derecede önemlidir.

Nakilciler ise kendilerinden önceki alimler ne söylemişse pek araştırmadan,araştırsalar ve Kurana,sünnete aykırık görseler bile "bir hikmeti vardır" ya da "biz öncekilerden daha iyi bilemeyiz" mantığıyla kabul ederler.Daha çok taklide dayalı bir yöntem izlerler.Bu yöntem de doğru ve muteber bir yöntemdir.

Her iki ekolün içtihatlarının tamamına mutlak doğru ve mutlak yanlış olarak bakmak hatalı bir bakış olur.Herkesin hata yapabileceğini bilerek konulara yaklaşmak gerekir.

Akılcı ekolün başında İmam ı Azam Ebu hanife gelir.Günümüzdeki akılcı ekolünü temsil eden kişiler de Mustafa İslamoğlu,Abdülaziz Bayındır,Nurettin Yıldız ve Yaşar Nuri Öztürk gibi hocalar gelir.

Okudunuz mu?  Tırnağım Kırılıp Kalktı - Abdest Sorunu

Nakilcilerse genelde tarikatlar çevresindeki hocalardır.

Allah hepsinden razı olsun.


Hoca
< herkes kendi düşüncesini yazmış benimkinede saygı duymanızı istiyorum. Nurettin Yıldız Hocanın her fetvası güvenilir degildir. ve kendisini dinlemenizide tavsiye etmem. Fetvameclisi sitesindede bende çok hata yakaladım. Sorularlaislamiyet sitesi bana göre bu tür sitelerden en sağlamıdır. Ehli sünnet Alimlerimizin Fetvası dikkate alınmaz dedigi birisine Müçtehid dediğinide bilirsiniz. kısaca Abdullaziz bayındır gibi , yaşar nuri gibi sapıtmış değildir kendisi.
Nurettin Yıldız Hocanın çok seveni olduğunu bilirim. çok dinleyeni olduğunuda bilirim. ama herkes düşüncesini aktaracaksa. ben dinlemem ve onu dinlemenizide tavsiye etmem. >

Edepsizliğin bu kadarına da pes!
Sen kim Nureddin Yıldız Hoca kim edepsiz!


Huzurlu
Mum hocam,edepsiz demeyelim lütfen. sizlere yakışmıyor
selametle


caferi
Huzurlu
Peygamber varisine / Alimlere hakaret edenleri uyarsan daha munasip olur


rana
< FetvaMmeclisi.com sitesinin fetvaları güvenilirdir.
Her fetvası altına site yönetimi olarak imzamızı atarız.
Allah Nurettin yıldız hocamızı başımızdan eksik etmesin. aminn. >

aynen katiliyorum..
aminnn

< Mum hocam,edepsiz demeyelim lütfen. sizlere yakışmıyor
selametle >

edepsiz demenin neresi yanlis?
edepsizlik etmis tabiki..
herkes haddini bilsin!

ayrica mum hocamizda herhangi biri degil..
kime ne diyecegini senden benden daha iyi bilir kardesim!

vesSelam.


karadamlalar
"Ehli sünnet Alimlerimizin Fetvası dikkate alınmaz dedigi birisine Müçtehid dediğinide bilirsiniz"

islamyolu ehli sünnet alimlerinin ibn teymiyye hakkında dediklerini görür isen yolundan tövbe edip ibn teymiyyeyi hak ehli alim kabul eder misin? ehli sünnet ulemasından onu tenkid eden biri yoktur, ve senin de saygı duyacağın pek çok kişi onu hep rahmetle anarlar. nureddin hoca da günümüzdeki sofi camianın bu garip taassubunun peşinden gitmiyor elhamdulillah düzgün bakıyor bazılarına göre meselelere.

Okudunuz mu?  Yorgunluktan namaza kalkamıyorum

Huzurlu
Mum hocamıza herhangi biri demek istememiştim zaten.Sadece Mum hocam değil , herkes kime ne söyleyeceğini başkalarından iyi bilir elbet.Lakin Mum hocamın böyle tepki verdiğine ilk defa rastladım o yüzden garibime gitti. Mum hocam hakkını helal et , maksadım sadece tatsızlık çıkmasını önlemekti.
Hayırlı geceler , selametle


Hoca
< Mum hocamıza herhangi biri demek istememiştim zaten.Sadece Mum hocam değil , herkes kime ne söyleyeceğini başkalarından iyi bilir elbet.Lakin Mum hocamın böyle tepki verdiğine ilk defa rastladım o yüzden garibime gitti. Mum hocam hakkını helal et , maksadım sadece tatsızlık çıkmasını önlemekti.
Hayırlı geceler , selametle >

esteğfirullah kardeş.
Belki bana karşı saygısızlık yapılsaydı hiç sesim çıkmazdı.
Ama Nureddin Hocayı çok seviyor ve düzenli görüşüyorum. Birilerinin onun eleştirisine dayanamadım yazdım.
Nreddin Yıldız Hoca gibi Sünni/Mutedil Alimler kalmadı tükendiler ama maalesef bazı kesimler onu çekememekteve insafsızca eleştirmekteler.
Allah ayaklarımızı sıratı mustakimde sabit kılsın. amin


cavraşım
< Ama Nureddin Hocayı çok seviyor ve düzenli görüşüyorum. Birilerinin onun eleştirisine dayanamadım yazdım. >
amacım kimseye saygısızlık yapmak değil,zaten Nurettin Yıldız hoca hakkında bilgim yok fakat aklıma takılan bir konu var

hatırladığım kadarıyla hocaya hakaret edilmemişti,sadece bazı fetvaları güvenilir değil dendi

burada Nurettin hoca hatalıdır demiyorum ama kaldı ki her insan hata yapar,hataları olmuştur belki,bilemem,Allah bilir.

fikirmce insanları sevebilir,gönlünüzde apayrı biri olabilir ama insanların onu eleştirmesi karşısında,(hakaret olmadan) karşınızdakine hakaret etmeniz

heleki buradaki insanların gönlünde yer etmiş biri olarak insanların garibine gitti.


Şema
Cavrasim kardes
Mesele anladigin gibi değil.
Birileri kendi anlayışında olmayan herkesi karaliyor / çamur atiyor
Kizilan nokta budur
Nete bir bakin bir kesim Alimleri elestirneyi meskek edinmiş hatta bu anlamda site bile acmışlar

Okudunuz mu?  Şirk koştum isyan ettin küfür ettim😞😞

cavraşım
Doğrudur kardeş,bahsettiğin konuda fazla bilgim yok.

tekrar söyleyim,amacım Nurettin Yıldız hocayı elekştirmek değildi,onu eleştriecek bilgimde yok zaten

sadece mum hocanın o sözünü insanlar garipsedi onu belirtmek istedim,çünkü hocada sıradan biri değil

Allah razı olsun.


cevatarmutlu
burada yorum yapan herkes hakkınızı helal edin.başlığa girmeden önce su-i zanda( bulunup girmedim.(hoca hakkında değil.yorum yapanlar hakkında)


Kayıtsız Üye
mustafa islamoğlu için dediklerin doğrudur ama alparslan kuytul hocanın hiçbir ysnlış fetfasını duymadım 4 mezhebin dışında ehl,i sünnet alimdir sadece tarikataki hurafeleri red eder tarikatı daha doğrusu tasavufu red etmez mealciliğe hadis inkarcılığına karşıdır ALLAHTAN korkun boyunuzdan büyük konuşmayın


Kayıtsız Üye
İnsanları tam tanımadan yargılamayin nerde nasıl ilim gördüğünü ne fedakarlikla ilim yolunda yürüdüğünü kimse bilemez Allah bilir ve hatalı dediğiniz meseleleri siz düzeltin hadi ayet hadis gösterin bakalım bizde… Elbette her insan hata yapar nitekim peygambeler bile hata etmiştir ama onlarınki bizimkiler gibi değildir ve anında Allah düzeltmistir. Kimse hakkında bilip bilmeden atmayın yani.rica ediyorum


nurettin yıldız kimdir, nureddin yıldız hangi cemaatten, nurettin yıldız mustafa islamoğlu

Bu kategoride yer alan Cinlerden korunmak için bildiğiniz dua var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fetvameclisi.com sitesinin fetvaları güvenilir mi? Fetva meclisinde, Fetva veren Alimler Kimlerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.